Novinky
Proč ne. Autíčko je to asi fajn. Pro mnoho lidí ale nepraktické kvůli pohonu. Prostě zatím preferují praktičtější vozy - spalovací.
Počkejte na městský vůz Epiq. Jak zamíchá kartami.
Chybí mi milióny nabíječek, placení za dobíjení jako na čerpací stanici a nízké ceny elektřiny. Plus dostavba jaderných elektráren.
Počkejte na městský vůz Epiq. Jak zamíchá kartami.
Chybí mi milióny nabíječek, placení za dobíjení jako na čerpací stanici a nízké ceny elektřiny. Plus dostavba jaderných elektráren.
Skutocne je to podla mna najkrajsi elektromobil sucasnosti.
A keby chceli dizajneri vediet, ze preco? Nuz preto, lebo ako elektromobil vobec nevyzera.
A o tom to cele je .....
A kvalitativne urcite niekde uplne inde, ako najporuchovejsie EV sucasnosti od Melona Mlaska ....
A keby chceli dizajneri vediet, ze preco? Nuz preto, lebo ako elektromobil vobec nevyzera.
A o tom to cele je .....
A kvalitativne urcite niekde uplne inde, ako najporuchovejsie EV sucasnosti od Melona Mlaska ....
@Jon Bon Novy Prečo musíš aj normálny a pragmatický príspevok ukončiť ako mentálne nevyvinuté decko?
@traveldrive no tak nevim, ten report z německých STK tu taky proběhl ne?
@psel STK. Jenže co to znamená? Enyaq v kategorii 3-4 letých aut je až na 93-94 místě ze 110. Problémy hlavně brzdy a podvozek. Toto není asi o spolehlivosti, ale jako neprováděné pravidelné údržbě.Mechanické díly holt údržbu potřebují.
Jinak ty auta mají závad také dost, ale ty se neřeší na STK, protože tam je nutné hlavně dojet.
Jinak ty auta mají závad také dost, ale ty se neřeší na STK, protože tam je nutné hlavně dojet.
Nedivím se, design se povedl, je to pohledné, neni to drahé, cenově srovnatelné s karoqem. Sice to neni výkřiky techniky, ale to vubec nevadí, je to dostačující pro naprostou většinu lidí.
@Mikesus “ je to dostačující pro naprostou většinu lidí “ - a na to si přišel jak? 🤔
Kdyby to tak bylo, tak se tu neprodá jen 2600 Elroqů a 10800 Karoqů (a to ještě nevíme, kolik je firemních prodejů), ale obráceně 😋
A k tomu ještě dalších 10tis Kodiaqů a 10 tis Kamiqů, tedy ICE… a jen 2500 Enyaqů, tak asi to tvoje tvrzení neobstojí.
Kdyby to tak bylo, tak se tu neprodá jen 2600 Elroqů a 10800 Karoqů (a to ještě nevíme, kolik je firemních prodejů), ale obráceně 😋
A k tomu ještě dalších 10tis Kodiaqů a 10 tis Kamiqů, tedy ICE… a jen 2500 Enyaqů, tak asi to tvoje tvrzení neobstojí.
@ericn myslím si, že vidíš, že ten podíl je 20% což mi na první rok připadá být dost slušný na tu masírku ohledně záchrany spalováků. Příští rok to bude víc.
@psel no škoda, ze není vidět, kolik z nich je firemních a kolik soukromých 😋 Jinak vidím 30tis ICE ku 5tis EV 😋
Ale tak nějak je to jedno, pokud někomu Elroq vyhovuje, proč ne? Má spolu s Enyaqem výhodu, proti ostatním EV, že opravdu vypadá jako normální auto. Já se v Enyaqu cítil dobře, jen mi to ježdění v něm nebavilo…
Ale tak nějak je to jedno, pokud někomu Elroq vyhovuje, proč ne? Má spolu s Enyaqem výhodu, proti ostatním EV, že opravdu vypadá jako normální auto. Já se v Enyaqu cítil dobře, jen mi to ježdění v něm nebavilo…
@ericn 01-09 25 prodeje karoq 78tis, elroq 60tis. Ke konci roku očekávám spis nárůst elroqu nez karoqu, ale pokud to zůstane stejně, je to cca 56% vs 44%. To je od podílí 20% dost daleko jak pise Psel. On asi myslel celkove bev vs ice, ne srovnatelné mezi sebou.
@Mikesus on nejspíš myslel Český trh, kde to sedí a moc se to měnit nebude 😋
@ericn ale bude, jen jsme se nechali vystrašit, stejně tak jako více těch zemí bývalého východního bloku. Je to stejné jako třeba bývalé východní Německo, tam to vypadá taky mizerně a na západě o to líp.
@psel Podiel 20% z čoho?
@psel
Cca 60% BEV = 4 trhy v EU.
ESG a emisní šikana znamená, že firmy jsou nuceny pořizovat BEV a prodejci jsou nuceni prodávat BEV aby byly dodrženy zhůry ideologicky nařizované emise. To je celé.
BEV nikdo nechce, potvrzují to například čísla z USA, kde došlo k deregulaci. RohYpnol měl pravdu 😁 😁 😁
Víc netřeba dodávat.
Cca 60% BEV = 4 trhy v EU.
ESG a emisní šikana znamená, že firmy jsou nuceny pořizovat BEV a prodejci jsou nuceni prodávat BEV aby byly dodrženy zhůry ideologicky nařizované emise. To je celé.
BEV nikdo nechce, potvrzují to například čísla z USA, kde došlo k deregulaci. RohYpnol měl pravdu 😁 😁 😁
Víc netřeba dodávat.
@ericn Je to dostačující pro naprostou většinu lidí - ak sa bavíme o tých, čo sa rozhodli kúpiť nejaký elektromobil. 😉
@traveldrive ano, to je přesný a nebo, když tě v práci donutí a dostaneš to jako služební.
Taky byl na mě lehký tlak na Enyaq, ale vzhledem k tomu, že jezdím běžně celou republiku, prošel mi Superb…
Taky byl na mě lehký tlak na Enyaq, ale vzhledem k tomu, že jezdím běžně celou republiku, prošel mi Superb…
@ericn @ericn ale houby, neznám nikoho kdo by nadával z těch co to nafasovali. Dokonce jim firmy platí za nabíjení doma, což leckteré vedlo k přesvědčení, že se jim vyplatí i solár 😄.
@ericn Pozri, u mňa je už jedinou prekážkou na kúpu BEV cena - máme v rodine dve autá, jedno robí ročne 30-50 tis. km, druhé je na krátke jazdy, max. 100 km denne, ale obvykle tak 10-15 km. Keby stálo elektrické auto veľkosti Fabie 16-18 tis. €, hoci s dojazdom 200-250 km, bol by BEV na druhé auto jednoznačnou voľbou. Kým stojí 25-30 tis. €, je to bezpredmetné.
@traveldrive No protože znáš cenu peněz. Taky bych neměl problém koupit třetí auto do rodiny (do města) něco malého typu e-UP nebo R5, pokud by to stálo nové kolem 300k nebo jako 3-5letou ojetinu za 150-200k, ale bohužel... Nabíjení bych asi taky vyřešíil. Ale odmítám toto jako Rodinné auto (hodně cestujeme) a ani jako služební, kdy cca 2x týdně mám 300-400km na otočku. Služebně jsem Enyaqa odmítl a bude Superb Combi...
@ericn uplne jednoduše. Stačí se podivat na prumerne rocni nájezdy. V cr to je v soukromém sektoru hodne pod 20tis km. To je pri dojezdu na baterku 400km 50 jízd. Sám mam 35tis km rocne a 350km dojezd neni omezující, i kdyz jezdim křížem krážem po cele ČR. Ano, ti chudaci co musi jezdit vic, pro ty ro zatím neni, ale naprostá většina nejezdi tolik. Dostanou tak komfortnější, dynamictejsi a hezci auto, v případě elroqu.
@Mikesus tvl na 52kWh baterii neujedeš 400km, to nás zas nelakuj. Zvlášť ne v Českém provozu, já měl 77kWh baterii průměr 16,9kWh/100km = teoretický 455km, ale nesmí jet na dálnici, kde to žere kolem 20kWh a to jsem jel sám s jedním zavazadlem 😋
Navíc dost pochybuju, že někdo jezdí stylem 100-0%. Tj ten základ/holobyt za 800tis Kč ujede na 52kWh baterku teoreticky 300km, prakticky tak 250km a to je sakra slabé 👎
Navíc dost pochybuju, že někdo jezdí stylem 100-0%. Tj ten základ/holobyt za 800tis Kč ujede na 52kWh baterku teoreticky 300km, prakticky tak 250km a to je sakra slabé 👎
@ericn kdo potřebuje jet 400km po dálnici. Já jsem zabral víc km poslední dobou a stále to mám jen pří cestě do zahraničí, po Čechách to nedám.
A když jedu tam a zpátky jeden den tak ano, ale pak nabíjím když parkuji a nebo po cestě sosnu jen to co potřebuji abych dojel nebo když se jdu najíst.
Nestraš zase.
400km denně (v pracovní dny) je přes 100.000km za rok...
A když jedu tam a zpátky jeden den tak ano, ale pak nabíjím když parkuji a nebo po cestě sosnu jen to co potřebuji abych dojel nebo když se jdu najíst.
Nestraš zase.
400km denně (v pracovní dny) je přes 100.000km za rok...
@psel já nestrašim, jen říkám, že 400km z 52kWh baterky nedostaneš v autě jako je Elroq. Nic víc 😋
@ericn aha, takze zase vyberes verzi, ktera na to neni určena. Jen se snažíš odvést pozornost. Kdo si koupi malou baterku, ten nepotřebuje tech 400km. Spousta těch lidí ani tolik v kuse nenajede
@Mikesus Tvl Karoq za 800tis koupíš v pohodě s 1,5TSI (použitelné auto) a Elroq 52kWh (tedy ryze městské auto), za ty samé peníze začíná... Jak říkáš, je to jen pěnězích 😄
@Mikesus Lenže to nie je len o výbere verzie. S malo baterkou dnes Elroq kúpiš za cca 32 tisíc €. Chceš dlhý dojazd? Priplať si. A nie málo. Kvôli baterke musíš ísť do vyššej výbavy a z 80 kWh si priplatíš viac ako 10 tis. €, čo je plus 30% ceny. Tak nepíš hlúposti.
@traveldrive Tohle Mikeš úplně pomíjí, navíc vše kupuje na firmu bez DPH. Tj vůbec netuší jak to v realitě normálních lidí funguje...
@ericn no normálně si koupí člověk roční ojetinu, dělal jsem to tak dřív a kdybych měl soukromé auto, respektive neměl odečet, dělám to stejně.
U ojetých BEV máš navíc výhodu že ta cena je fakt super, a to i s malým nájezdem. Podívej se na dovoz ojetých BEV jak to šlape.
U ojetých BEV máš navíc výhodu že ta cena je fakt super, a to i s malým nájezdem. Podívej se na dovoz ojetých BEV jak to šlape.
@psel jj, ale pořád je mi líto dát 450-500k za iD.3 z roku 2020/21. baterka je cca -10% a navíc je to ta "špatná" první série, jak materiály, tak infotaiment. a FL kusy z roku 2023 jsou od 750k, to je dost mimo... Sleduju ten trh poměrně pravidelně 😉 u e-Golfu je cena 280-350tis, ale zas 37KWh baterie s degradací přes 10% = nikam nedojedeš... Takže si vyber 😉 Ostatní značky mě asi ani nezajímají...
Jako třetí do rodiny by to akceptovat at šlo, ale za úplně jiné peníze... G7 s 1.5 TSI seženu v pohodě do 350 tis Kč...
Jako třetí do rodiny by to akceptovat at šlo, ale za úplně jiné peníze... G7 s 1.5 TSI seženu v pohodě do 350 tis Kč...
@ericn mě teda spíš fascinují ty ceny drahých ojetých aut v zahraničí, jako etronGT z 2024 před FL za cenu ENY RS….
To by nebylo špatný ale asi bych přišel brzy o papíry 😄.
Co se týče cen ID3 tak tam to půjde dolů, jakmile ukáže VW ten 2026 facelift.
To by nebylo špatný ale asi bych přišel brzy o papíry 😄.
Co se týče cen ID3 tak tam to půjde dolů, jakmile ukáže VW ten 2026 facelift.
@psel jako celkově to špatný auto není, i když má pár přešlapů - ergonomie - ty dotykový ovladače, před 2023 laciný materiály a přední design, no a pak ta přepálená cena... Jezdilo to jinak dobře (zadokolka), měl jsem 150kW/77kWh baterie. A pak to veřejný nabíjení nic moc... No pořád to má do použitelnosti ICE dost daleko...
@ericn
Je to přesně tak. Reálná využitelnost baterky je prostě 60%. Takže 52 kWh reálně znamená, že každých 150-200 km budeš na cestě jezdit dobíjet k superchargeru. Nebo jinak, pokud někdo jezdí do 100 km celkové vzdálenosti cíle a může nabíjet doma, tak se vleze. Pro všechny ostatní je to nepoužitelné. A pro všechny je to uživatelský vopruz. Protože s 2,0 TDI to znamená 1000 bezstarostných km a pak 5 minut na dalších 1000 km 😄 😄 😄
Je to přesně tak. Reálná využitelnost baterky je prostě 60%. Takže 52 kWh reálně znamená, že každých 150-200 km budeš na cestě jezdit dobíjet k superchargeru. Nebo jinak, pokud někdo jezdí do 100 km celkové vzdálenosti cíle a může nabíjet doma, tak se vleze. Pro všechny ostatní je to nepoužitelné. A pro všechny je to uživatelský vopruz. Protože s 2,0 TDI to znamená 1000 bezstarostných km a pak 5 minut na dalších 1000 km 😄 😄 😄
Ako som uz raz pisal... cakam ze mozno uz tento rok a na buduci uz urcite bude Elroq uz najpredavanejsi elektromobil v eu a tesla postupne strati svoje terajsie pozicie..... na rozdiel od tesly ale tento aj dalsi uspech elroqu je aj bude pochopitelny...
👍👍👍👍👍
gratulujem skodofke.
mne by stacilo aj neake lacnejsie premiestnovadlo. na mensich kolesach, s vykonom 120-150 kW. zadny nahon je OK.
gulu to ma 👍👍👍.
nuz uvidime co to bude zac ten "mensi bracha" 😀😀😀😉
gratulujem skodofke.
mne by stacilo aj neake lacnejsie premiestnovadlo. na mensich kolesach, s vykonom 120-150 kW. zadny nahon je OK.
gulu to ma 👍👍👍.
nuz uvidime co to bude zac ten "mensi bracha" 😀😀😀😉
Mikesus : vysvetli pojem většina lidi. Nevšimnul jsem si ze by prodeje byly větší než třeba karog. Jinak auto pěkne. Cena? No pěkná, za kompromis male baterie. S větší baterii už ta cena tak dobra neni
@Sevca1
Většina lidí nemá problem s dojezdem 400km. V ničem jiném neni bev omezující. Nabíjení dnes uz taky neni, doma, u obchodu, v práci, na schůzce, na výletě. Ne kazdy ma vsechny moznosti, ale kazdy jezdi do obchodu. Kdo nejezdi do super/hypermarketu, ten je z vesnice a muze nabijet doma. Spousta lidí muze v práci, kdyz uz auto chce na dojíždění. Kazdy v rodinném domě muze nabijet, tj cca 44% lidi. Na sidlistich panelových domech bydlí cca 30%, někteří z nich maji garáže, at uz součástí domu, nebo jako samostatná nemovitost. Zbytek jsou bytové ( ne panelové ) domy, kde opet většina z nich maji vlastní garáže. Takze cca 70-75% lidí muze doma nabijet, pokud by chtělo. A jak víme, kdo aspoň trochu umí počítat, 2/3 až 3/4 je většina.
Většina lidí nemá problem s dojezdem 400km. V ničem jiném neni bev omezující. Nabíjení dnes uz taky neni, doma, u obchodu, v práci, na schůzce, na výletě. Ne kazdy ma vsechny moznosti, ale kazdy jezdi do obchodu. Kdo nejezdi do super/hypermarketu, ten je z vesnice a muze nabijet doma. Spousta lidí muze v práci, kdyz uz auto chce na dojíždění. Kazdy v rodinném domě muze nabijet, tj cca 44% lidi. Na sidlistich panelových domech bydlí cca 30%, někteří z nich maji garáže, at uz součástí domu, nebo jako samostatná nemovitost. Zbytek jsou bytové ( ne panelové ) domy, kde opet většina z nich maji vlastní garáže. Takze cca 70-75% lidí muze doma nabijet, pokud by chtělo. A jak víme, kdo aspoň trochu umí počítat, 2/3 až 3/4 je většina.
@Mikesus Akože BEV nie je v ničom inom obmedzujúci? Aspoň neklam.
Dojazd by nebol obmedzujúci, pokiaľ by si šťavu nemusel dopĺňať rádovo v desiatkach minút na predĺženie dojazdu a v hodinách na plnú kapacitu. Nebol by obmedzujúci, pokiaľ by v chladnom zimnom počasí neklesal. Nebol by obmedzujúci, ak by vekom kapacita batérie neklesala.
V rodinnom dome nemôže každý nabíjať, resp. môže každý, ale s obmedzeniami. Ak chceš dobíjať doma, musíš byť na to vybavený a to tiež nejaký čas aj peniaze stojí.
BEV tiež nepoteší pri nákupe - hádaj sa koľko chceš, stále je to voči zodpovedajúcemu ICE dosť výrazne vyššia investícia.
A takisto je BEV obmedzujúci, ak potrebuješ raz za čas spraviť dlhšiu cestu alebo ísť na dovolenku - kvôli nedostatočným parametrom BEV si nútený hľadať iné riešenia, alebo cestu plánovať, aby to nejako s tým dojazdom vyšlo. Zbytočný stres, ktorého ťa ICE ušetrí.
A tomu ty hovoríš, že BEV nie je obmedzujúci? Daj si mokrý uterák, evidentne nie si celkom v poriadku.
Dojazd by nebol obmedzujúci, pokiaľ by si šťavu nemusel dopĺňať rádovo v desiatkach minút na predĺženie dojazdu a v hodinách na plnú kapacitu. Nebol by obmedzujúci, pokiaľ by v chladnom zimnom počasí neklesal. Nebol by obmedzujúci, ak by vekom kapacita batérie neklesala.
V rodinnom dome nemôže každý nabíjať, resp. môže každý, ale s obmedzeniami. Ak chceš dobíjať doma, musíš byť na to vybavený a to tiež nejaký čas aj peniaze stojí.
BEV tiež nepoteší pri nákupe - hádaj sa koľko chceš, stále je to voči zodpovedajúcemu ICE dosť výrazne vyššia investícia.
A takisto je BEV obmedzujúci, ak potrebuješ raz za čas spraviť dlhšiu cestu alebo ísť na dovolenku - kvôli nedostatočným parametrom BEV si nútený hľadať iné riešenia, alebo cestu plánovať, aby to nejako s tým dojazdom vyšlo. Zbytočný stres, ktorého ťa ICE ušetrí.
A tomu ty hovoríš, že BEV nie je obmedzujúci? Daj si mokrý uterák, evidentne nie si celkom v poriadku.
Mikesus Jakých 400 km ?? Kdy, za jakých podmínek?
@Sevca1 stejne jako u spalovaku, nekdy vic, nekdy min. U spalovaku se taky neudava kdy a za jakych podminek. Za stejnych jako u ostatnich. Nekdo jetdi jako clovek a zvladne wltp, nekdo jezdi jako prase a i se spalovakem ma o dost min. Neni lepší reagovat ve vlákně, aby to bylo přehlednější?
Jestli ty neumíš jezdit za mene nez wltp se spalovakem, ani s bev to nezvládneš, s tim je to dle mého jednodušší.
Jestli ty neumíš jezdit za mene nez wltp se spalovakem, ani s bev to nezvládneš, s tim je to dle mého jednodušší.
Mikesus: hmm zajímavé, proč to teda ta většina nekupuje?? Tod první odpověď k tvemu románu. K druhému Románu ne neni to stejné jako u fosilu . V zimě jde u bev spotřeba více nahoru. Takže s tou malou baterii v elrogu teď v zimě v dálničním tempu 😂 nedojedu na otočku do Prahy z jihu Čech, to je realita Včera jsem to zrovna jel Tesly bez problému dálniční tempa. Proč pak asi? Ze by větší baterie? Takže ano elrog s malou baterii na ježdění kolem komina ok. Delší trasy v zimě pri rychlém tempu oprus. A prosím buď te lásky s neříkej lidem co je pro ně dobré a co jim ma stačit za jejich penize. Dekuji 😏 Pro mne by bylo dobré elrog z větší baterii za cenu co prodávají s malou. Nic na tom nezmění tve teorie, nejsem sám většina !!!!!koupi fosilních karog, Octavii
@Sevca1 jestli si neumíš vybrat auto podle toho co od něj chces, vypovida jen o tobe. Urcite si koupíš mini, abys v nem mohl vozit 3m žebřík podle tvých dotazů. Takze jen ukazujes tvoji hloupost.
Malá baterka neni jediná varianta v elroqu.
Malá baterka neni jediná varianta v elroqu.
Byl jsem málem kupcem, už jsme ho skoro chtěli objednat. Stačila by nám i menší baterie, takže reálně za 850t by byl se vším co potřebujeme (cca 50t se dá ukecat sleva). Nakonec ale zvítězil pragmatismus, tak velké auto nepotřebujeme (úsporu za provoz požere vyšší pojištění, dražší gumy,...). Nakonec bereme spalovak (hezky vybavená Scala s 1.5 TSI) a zbyde mi 300t. Evropa zatím důstojné malé EV nedělá a Čínu podporovat nebudu. Taky doufám, že za pár let bude V2H jako standard...
Škoda zvítězila ve všech disciplínách....atd...jaksi už se zapomnělo, napsat, že automobilka na každém prodaném autě prodělává!!! Panebože, co to nikdo nevidí, že současné baterie jsou drahé a neefektivní? A pokud někdo bude psát do komentářů, že vlastním 20 let starou Oktávku, tak to není pravda. Mám Jaguár E-PACE a s plnou nádrží dám 800 km... A nejsem proti elektromobilům, ale až bude ta technologie na potřebné úrovni a konkurenceschopná k fosilním palivům. Je přece hloupost aby ekvivalent k 60 litrům nafty, která váží 54 kg...byli baterie které váží 600 kg....Ale doufám že jednou vědci vyrobí pohon který bude ekologický a levný. Zatím budu jezdit na naftu a Ad Blue....
Mikesus: kdyby mi to šlo budu reagovat ve vlákně. Proste to nejde, nejsem jediný. Nechod na mne kdo jak umí jezdit. Všichni vime ze v zime dálniční tempo bev nesvědčí, to je fakt , takže prosím to neomylej. Jezdím 135-140 nic závratného. Takže realita je ze to v zime neotočím při standartni dálniční rychlosti. Nebo se nám onezovat a kochat se stovkou? Takže platí co jsem psal Bev je v zimě náchylnější na vyšší spotřebu, elrog s pidi baterii kolem komína, to je realita. Někomu vyhovuje někomu ne, co je na tom divného?
@Sevca1 , ano dalnicni tempo neni an wltp dojezd, ani u spalovaku. Tak se neptej na dojezd, kdyz jezdis jinak. Spalovak ma taky psany určitý dojezd a ty ho nedosahnes. A i v kombinaci s dalnici se dá jet za wltp, ze ty to neumíš, neni problem auta.
@Mikesus Čo to zase trepeš za nezmysly? Spaľovák má kedykoľvek výrazne vyšší dojazd ako BEV, keď treba, dotankuješ ho doplna z pár minút, na rozdiel od BEV. WLTP je papierový nezmysel, realita je inde, u BEV zvlášť. Nie, BEV naozaj nie je pre každého. O čo ti vlastne, ty zelená hlava, ide?
@traveldrive já s tebou souhlasím, že doplnění paliva je u spalováku rychlejší, je otázka kolikrát to děláš mimo domov.
Já jen na dlouhých cestách, těch mám poskrovnu a považuji to za téměř neomezující, protože odjíždím s plnou z domova. Určitě jsem strávil dříve více času na benzínkách než dnes na nabíječkách.
Já jen na dlouhých cestách, těch mám poskrovnu a považuji to za téměř neomezující, protože odjíždím s plnou z domova. Určitě jsem strávil dříve více času na benzínkách než dnes na nabíječkách.
@psel hmm proč by si trávil čas na benzinkách? Tuhle formulaci nechápu. Pistole má vydej 80l/1min. tj tanková skoro jakékoliv normální nádrže je do minuty, většinou mají obsah 45-60l + čas na zaplacení což bude i s frontou (pokud nějaká je) do 2 minut. Tj i když to přeženu jsi za 5minut pryč a děláš to tak max 1-2x za 14 dní... Fakt děsně otravný. Zkus si pak nabít někde na cestě 70% kapacity baterie a nehledat nabíjet, tj zastav se někde u pumpy, kde mají většinou 50kW, někdě už 150kW - budeš tam tak 30-40 min. A to je teprve opruz....
@ericn protože jsem k ní obvykle někam dojížděl, po cestě to je mizerný výběr a to se nebavím o tank ono, tam jsem jezdil jen když jsem byl okolo a tankování tam navíc nebylo nikdy na 5 minut.
Takže to bylo vždy minimálně 15 minut zpoždění, 50x do roka = to je dohromady 12 hodin času vyhozených zbytečně plus jeden servis kdy jsem na den přišel o auto.
Letos jsem na nabíječkách po cestách strávil tak max 3 hodiny ztraceného času?
Narozdíl od tebe mám plnou každé ráno když odjíždím z domova a nestojí mě to ani těch tvých 5 minut.
Takže to bylo vždy minimálně 15 minut zpoždění, 50x do roka = to je dohromady 12 hodin času vyhozených zbytečně plus jeden servis kdy jsem na den přišel o auto.
Letos jsem na nabíječkách po cestách strávil tak max 3 hodiny ztraceného času?
Narozdíl od tebe mám plnou každé ráno když odjíždím z domova a nestojí mě to ani těch tvých 5 minut.
@psel tvl proč pořád vytahujete Tank Ono? Tam jsem snad v životě netankoval 😋 Tankuju na EuroOilu, Orlenu nebo MOL, nikdy tam nestojím na stojan ani minutu… tj do 5ti min jsem pryč…
@psel Dlhých ciest nie je veľa - ale ak sú, som vďačný za spaľovák. Keby som mal elektro, bol by to ďalší zbytočný stres na viac.
@traveldrive jo tohle chápu, ale stres to fakt není. Jednak i na ty dlouhý cesty když vyrazím poprvé tak jsem se dřív koukal jak to s nabíječkami po cestě vypadá, dneska to hodím do navigace a ta to řeší za mě, jen mě posílá na nabíječku s 20% a protože už vím že to se svou stařešinou nechci, tak si zvyšuju krapet adrenalin tím že na to peču a jedu dál 😄.
Zatím to dopadlo vždy dobře, letos v listopadu jsem dojel před půlnocí s jedním km dojezdu do Plzně do Olympie a když jsem tam dojížděl tak jsem tam dojížděl fakt s lehkým plynem 😄.
Jo ale to jenom z toho důvodu že ČEZu jeblo a postaví na dálniční odpočívce 4 stojany s 50kW nabíječkami, místo jednoho s 200kW, tam přece nebudu trčet.
Ale byl jsem odměněn 151kW nabíjením, navíc v zimě, takže jsem za pár minut pokračoval dál. Jo nabíjím jen tolik abych dorazil domů, proč bych nabíjel víc když za to platím doma zlomek. Mam halt Tank Ono doma 😄
Zatím to dopadlo vždy dobře, letos v listopadu jsem dojel před půlnocí s jedním km dojezdu do Plzně do Olympie a když jsem tam dojížděl tak jsem tam dojížděl fakt s lehkým plynem 😄.
Jo ale to jenom z toho důvodu že ČEZu jeblo a postaví na dálniční odpočívce 4 stojany s 50kW nabíječkami, místo jednoho s 200kW, tam přece nebudu trčet.
Ale byl jsem odměněn 151kW nabíjením, navíc v zimě, takže jsem za pár minut pokračoval dál. Jo nabíjím jen tolik abych dorazil domů, proč bych nabíjel víc když za to platím doma zlomek. Mam halt Tank Ono doma 😄
Mikesus: urážky už jsi v koncich. Co jsem psal. Ze by pro mne mel smysl elrog s větší baterii za cenu s malou. Takže mentální mrzacku já vím co koupit za své peníze a většina také. Ty tu dáváš rady kolik kdo najezdi a co mu stačí. Ne každý ví co si za své peníze koupí když jde o nove auto. Tak pa pitcho co doporučuješ nabíjet na pomalých nabíječkách kvůli bezpečnostní přestávce.
Sázka na 2,0 TDI se vyplatila.
Jeden Kodiaq vydělá 6 000 eur. Je to naše nejvýdělečnější auto, říká Povšík
www.seznamzpravy.cz/…auto-a-vw-271633
Blbý, co, hujeři 😁?
Jeden Kodiaq vydělá 6 000 eur. Je to naše nejvýdělečnější auto, říká Povšík
www.seznamzpravy.cz/…auto-a-vw-271633
Blbý, co, hujeři 😁?
Sevca1
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Pujcil jsem si elroq s tímto závěrem.
Vysoká podlaha, neměl jsem, kam dát nohy.
Dost stísněny interiér na šířku.
Nabíjení max 50kw zcela postačující a rychle.
Pro můj styl fungování je vhodnější hybridní Toyoti SUV.
Vysoká podlaha, neměl jsem, kam dát nohy.
Dost stísněny interiér na šířku.
Nabíjení max 50kw zcela postačující a rychle.
Pro můj styl fungování je vhodnější hybridní Toyoti SUV.
Současný stav není dlouhodobě udržitelný a kluci a holky v bolce to moc dobře vědí. Na rozdíl od místních hujeříčků. Na rozdíl od ovcí krmených ideologickými bláboly o silné prosperující a jednotné EU, která je světovým leaderem ve vlastní namyšlenosti a zaslepenosti 😁 😁 😁
Škoda v současné době díky aktuálnímu stavu a deformaci tržního porstředí nabízí dobré portfolio modelů. Škoda v zemích jako je Norsko, Nizozemí nebo Německo prodává BEV. Na výrobě BEV nevydělává, ale díky tomu, že prodává dostatečný počet BEV, nemusí nyní platit CO2 sankce. A díky tomu může stále vyrábět Karoqy a Kodiaqy s 2,0 TDI (popř. TSI), na kterých vydělává.
Jenže tyhle karty nebudou platit dále, a Škoda moc dobře ví, že tenhle mix je jen dočasu. A poptávka po BEV se nekoná. Protože pro zákazníka za současného stavu BEV prostě není akceptovatelný a atraktivní produkt. A nezmění to ani malé Id.Polo ood Škody ani Epiq. Malá pixla za 600+ se prostě prodávat masově nebude.
Řešení je prosté - zrušit nesmyslnou ideologii a nechat volbu na zákazníka, ať si sám vybere a zvolí. Jenže právě té svobodné volby zákazníka se všichni co elektromobilitu ideologicky vnucují, bojí jak čert kříže 😁😁😁
Škoda v současné době díky aktuálnímu stavu a deformaci tržního porstředí nabízí dobré portfolio modelů. Škoda v zemích jako je Norsko, Nizozemí nebo Německo prodává BEV. Na výrobě BEV nevydělává, ale díky tomu, že prodává dostatečný počet BEV, nemusí nyní platit CO2 sankce. A díky tomu může stále vyrábět Karoqy a Kodiaqy s 2,0 TDI (popř. TSI), na kterých vydělává.
Jenže tyhle karty nebudou platit dále, a Škoda moc dobře ví, že tenhle mix je jen dočasu. A poptávka po BEV se nekoná. Protože pro zákazníka za současného stavu BEV prostě není akceptovatelný a atraktivní produkt. A nezmění to ani malé Id.Polo ood Škody ani Epiq. Malá pixla za 600+ se prostě prodávat masově nebude.
Řešení je prosté - zrušit nesmyslnou ideologii a nechat volbu na zákazníka, ať si sám vybere a zvolí. Jenže právě té svobodné volby zákazníka se všichni co elektromobilitu ideologicky vnucují, bojí jak čert kříže 😁😁😁
@rohYpnol
Nemam problem.
Zrus tedy cla na dovoz elektromobilu.
Nemam problem.
Zrus tedy cla na dovoz elektromobilu.
@Hendly
Nikdo se o clech nebavil, hujere. To sis nevšiml?
Nikdo se o clech nebavil, hujere. To sis nevšiml?
@rohYpnol
Jasne. Mluvis tu o svobodne volbe zakaznika a zapominas na clo az 47%.
Jasne. Mluvis tu o svobodne volbe zakaznika a zapominas na clo az 47%.
@Hendly
Opěět hendlíček co ničemu nerozumí a není si schopný dát věci do souvislostí, viď. Hrušky, jabka, třesky, plesky... 😁 😁 😁
Cla jsou na BEV i na spalováky snad!!! Je nutné zrušit restrikce vůči spalovákům ve vztahu BEV vs. spalovák, ať si zákazník sám vybere a rozhodne. O tom to je, hujer.
Opěět hendlíček co ničemu nerozumí a není si schopný dát věci do souvislostí, viď. Hrušky, jabka, třesky, plesky... 😁 😁 😁
Cla jsou na BEV i na spalováky snad!!! Je nutné zrušit restrikce vůči spalovákům ve vztahu BEV vs. spalovák, ať si zákazník sám vybere a rozhodne. O tom to je, hujer.
Rohypnol: já čekám na odpověď? Takže jsi neměl pravdu ani v jednom. Mne jsi to určitě neříkal a auto se vyrábělo teto specifikace. Ji nak ty jsi dobrej. Ty tu trolis 24/7 celej rok. Vis co lide chtějí koupit a jine věci 😁 I co se týče mezd a stavu státu. Je to paradox od člověka co sosá statní dávky v životě si nekoupí nové auto a ekonomice státu absolutně nic nepřinese pouze sosá a sosá . Proste jedno velké lejno 💩
Rohypnol jsem rád že ti ležím v žaludku a lezu ti na nervy, velice rád tě jednou za čas popíchnu. Dlužíš odpověď z minula!!!!!!!! Nerad viď když jsi lhal
Sevca1
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Zajimava je ta zvlastni forma hrdosti mistnich “vlastencu” na uspesny vyrobek mistni firmy za kterym stoji prace mnoha sikovnych českých lidi.
Rohypnol: 😁😁😁😁😁tak nevydržel soc frajer. Jo nezapomeň si postěžovat na auto. Cz , nebylo by to poprvé
Red Dot Award nechápu. Fádní tuctový bezpohlavní design bez špetky elegance. 😑
@Zumion
Red Dot Award dostaneš za cokoliv. Stačí zaplatit dostatečnou sumu. Proto ji mají nejen tuctová auta jako Kodiaq a Scala, ale i Fabia druhé generace, což byl největší designérský omyl Škodovka za posledních 100 let.
Elroq mi subjektivně přijde jako jedno z nejhezčích SUV na trhu. Nedivím se, že má tržní úspěch.
Red Dot Award dostaneš za cokoliv. Stačí zaplatit dostatečnou sumu. Proto ji mají nejen tuctová auta jako Kodiaq a Scala, ale i Fabia druhé generace, což byl největší designérský omyl Škodovka za posledních 100 let.
Elroq mi subjektivně přijde jako jedno z nejhezčích SUV na trhu. Nedivím se, že má tržní úspěch.
@Tycoon Mne príde, že už to ani nie je SUV. Svetlá výška pri veľkom rázvore už nehrá takú rolu, 4x4 vezme málokto, tvorí okraj ponuky. Začína mi trochu pripomínať vyhynutú kategóriu MPV...
Líbila by se mi možnost Elroqu combi a Elroqu liftback (jinými slovy ty praktické nelakované plasty dát i na Enyaqa 😊)
Je vidět že normální auto jen na baterky táhne a že přesně tohle zákazníci chtějí.
Ano, už brzy se místní trollí farma vlastně rovnou celý trollí agrokomplex začne dojatě blahopřát rohypnolovi k jeho prvnímu místu v kategorii «Největší klávesnicový šampion roku 2025».
Potlesk z automatických účtů, slavnostní záplava prázdných reakcí, komentáře chrlící se jako z pásové výroby.
Bude to oslava vytrvalosti, spamování a totálního bullshitingu.
Normálne auto Enyaq "táhne" skôr medzi elektromobilmi, medzi všetkými autami je to stále bieda. Škoda sama má podiel elektromobilov v celkových predjoch cca 13%, čiže stále sa zlepšujúci výsledok, ale terno to nie je.
Zruš nesmysly jako ESG, zruš nesmysly jako CO2 penalizace výrobců, zruš nesmysly jako je diktování elektromobility zhůry. Ano, pak to dopadne obdobně jako např. v USA.
Ano, rohYpnol měl pravdu. BEV = max 10% svobodného volného trhu v současných reáliích. Ano, BEV nikdo nechce 😁 😁 😁
Jasne. USA ktere mohutne dotuji tezbu ropy a maji 15% clo na dovoz aut je totiz podle mistnich trolls svobodny volny trh…
Jak dotují těžbu ropy? To mě zajímá 😄 😄 😄 Tady zase někdo nerozumí základním ekonomickým veličinám jako dotace, zvýhodnění, že... 😁
Terminologie neni predmetem tehle skutecnosti.
Teziste je v tom, že trh aut v USA rozhodne neni svobodny a rovny k ICE a EV.
Aha, takže už žádné dotace zase nejsou, viď ,hujere 😄 😄 😄
Ulevy z dani, odpisy, pravni zvyhodneni atd.
Vse vyhody pro tezare ropy v desitkach miliard dolarů.
To najednou videt nechces😂
Psal jsi dotace. A hle, opět tvoje další prokázaná lež. Žádné dotace nejsou. Gamoever, lháři.
Ad zvýhodnění, je to JEJICH VLASTNÍ DOMÁCÍ PRŮMYSL. Takže si můžou dělat co chtějí.
Muzou, ale rozhodně to není trh kde jsou podmínky pro ICE a EV stejne. Takze ty a Tycoon opět spatne.
Opět jsi nic nepochopil, hujer. Opět nezvládáš základy.
A energetický průmysl tam podporu nemá??? Co, hujer?
Mimochodem, těžba ropy a těžba plynu, nevyrábí se tak trochu z plynu v paroplynkách ellektřina??? Co, hujeříčku? 😁 😁 😁
BEV již nejsou v USA zvýhodňována vůči ICE a o tom to celé je. Zákazním má svobodnou volbu na volném nepokřiveném trhu.
Ale ICE jsou zvyhodnovana proti BEV zvyhodnovanim tezby paliva.
Jak proste.
Není co přiznávat, když to co jsi napsal ty je lež jak věž, hujere.
Je to podobný nesmysl jako že stát dotuje naftu... 😁 Naprostá demagogie a lež.
Sázka na elektormobilitu se nevyplatila. Ale vyplácí se. Ovšem Číně, nikoliv Evropě 😁 😁 😁
Dej si phóčko a neotravuj, hujere.