Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Šéf FBI vyměnil domácí chevrolet za BMW. Je prý levnější

11 komentářů

Jiří Kalabza
Polemizovat hmm, Suburban je jasně vládní vozidlo, cenově to upravené bude asi tak nastejno. To BMW tedy podle mne budu sice výrazné, ale nebude přitahovat pozornost k vládní službě, ale spíše k nějakému pracháči. I když za mne raději Suburban 😁
vencelín
@Jiří Kalabza
Pripojuji se za mne taky radeji Suburban. I kdyz ty posledni provedeni nejsou vzhledove to prave orechove.
Mikesus
A co na to Trump, ktery chtěl podporovat domácí vyrobu?
gil54
@Mikesus

Tak výroba je domácí, akorát značka ne.
Mikesus
@gil54 jasne, jestli to myslel takhle, tak asi ok. Ale mam pocit, ze podporu domácího průmyslu myslel trochu jinak
xxc
@Mikesus upravuju to udajne v mexiku
adamzprahy
@Mikesus Spartanburg, Texas 😉 Byť symbolicky ano, není to domácí značka, na druhou stranu tohle neni nákup fleetu, ale individuální kus s individuálními požadavky pro někoho kdo by neměl a nechce být viděn v davu a o to očividně jde. Jinak myslim, že jsem někde četl že ho Trump chce vyhodit z vícero jiných důvodů. Ono s tou cenou je to asi OK tím, že X5 je o asi 70 cm kratší auto, na naše poměry o 2 třídy menší auto.
Man Ký
@adamzprahy co tvoje full-size SUV? postoupil jsi nějak?
teď jsem se ze zvědavosti podíval na to, jak si vede ten řadový šestiválec /dieselový/ co má GMC, a... je to překvapivě hodně špatný a co je ještě horší, že s každým dalším řešením aktuálních problémů je to prý ještě horší😊
adamzprahy
@Man Ký já fullsize zatím neřeším 😁 Ale možná jsme si psali o kamarádovi v US, koupil GMC Yukon Denali s benzínovou V8 a je spokojený, vybral to místo X7. Nafta v US autech je nesmysl, neumí to a dělají to jen pro těžká užitková auta nebo jiné trhy.

btw osobně mám jen sotva midsize, Wrangler a Touareg, do budoucna bych se toho ale nebál 😊
Kvalitar
Vsetky X5ky sa uz viac ako 20 rokov vyrabaju v USA. Tak aky je problem? Pre nich je to domaca znacka.
xxc
@Kvalitar len sa to potom z usa vozi do mexika na opancierovanie a naspat do fbi