Novinky
A co na to Trump, ktery chtěl podporovat domácí vyrobu?
@Mikesus
Tak výroba je domácí, akorát značka ne.
Tak výroba je domácí, akorát značka ne.
@Mikesus Spartanburg, Texas 😉 Byť symbolicky ano, není to domácí značka, na druhou stranu tohle neni nákup fleetu, ale individuální kus s individuálními požadavky pro někoho kdo by neměl a nechce být viděn v davu a o to očividně jde. Jinak myslim, že jsem někde četl že ho Trump chce vyhodit z vícero jiných důvodů. Ono s tou cenou je to asi OK tím, že X5 je o asi 70 cm kratší auto, na naše poměry o 2 třídy menší auto.
@adamzprahy co tvoje full-size SUV? postoupil jsi nějak?
teď jsem se ze zvědavosti podíval na to, jak si vede ten řadový šestiválec /dieselový/ co má GMC, a... je to překvapivě hodně špatný a co je ještě horší, že s každým dalším řešením aktuálních problémů je to prý ještě horší😊
teď jsem se ze zvědavosti podíval na to, jak si vede ten řadový šestiválec /dieselový/ co má GMC, a... je to překvapivě hodně špatný a co je ještě horší, že s každým dalším řešením aktuálních problémů je to prý ještě horší😊
@Man Ký já fullsize zatím neřeším 😁 Ale možná jsme si psali o kamarádovi v US, koupil GMC Yukon Denali s benzínovou V8 a je spokojený, vybral to místo X7. Nafta v US autech je nesmysl, neumí to a dělají to jen pro těžká užitková auta nebo jiné trhy.
btw osobně mám jen sotva midsize, Wrangler a Touareg, do budoucna bych se toho ale nebál 😊
btw osobně mám jen sotva midsize, Wrangler a Touareg, do budoucna bych se toho ale nebál 😊
Vsetky X5ky sa uz viac ako 20 rokov vyrabaju v USA. Tak aky je problem? Pre nich je to domaca znacka.
Pripojuji se za mne taky radeji Suburban. I kdyz ty posledni provedeni nejsou vzhledove to prave orechove.