Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nejzajímavější auta roku 2025 podle Jana Faltýska: Sakra, samá elektřina

32 komentářů

jersey.se
Buďme objektivní. Rok 2025 nepřinesl žádné zajímavé novinky. EV žádného skutečného fandu automobilů nezajímají.
Mikesus
@jersey.se a jaka auta zajímají skutečného fandu?
Zetti
@jersey.se
objektivne uz to lepsi nebude. Eu auta svymi direktivy zabila. Do my garaze aktualne miri dalsi , uz treti devadesatkovy hvezdny veteran. Neotravuje a nema internet. Jedeme uz kubanskou jizdu 😄

Na novy auta jsem definitivne rezignoval a je jedno na co jezdi.
Man Ký
@Zetti to já bejt žižkovskej grand a rentiér od padesáti, šel bych do Auto Outlet a vzal si jednoho Chargera 6,4😊 nebo ty už taky nestojí za nic?
Zetti
@Man Ký tak drobet makni a treba se ti to splní.
Man Ký
@Zetti a ten Outlander Phev byl s CVT převodovkou, dojezdem na nabíjení 80 km a dalšími výhodami autem podle tvého gusta? Pamatuju si, že sis ho dost pochvaloval😊
Zetti
@Man Ký
Pokud o seriozni debatu?
Man Ký
@Zetti no svého času jsi pro elektromobilitu dost horoval. kde nastal ten obrat?
Zetti
@Man Ký
Prakticky hned jak sem si e-jebku koupil. Byl to úlet, skocil jsem par elektro lhářům na špek. Pohadky o rychlém a levnem nabijeni, dojezdu atd
Man Ký
@Zetti protože mám za to, že se dá pořád koupit třeba Giulia bez mild hybridu. nebo ty ameriky. pořád se dá vybrat něco pro "petrolheada".
Zetti
@Man Ký
Ty mas asi problém s chapanim. Nechci auto ani s ecall, ani s armadou asistentů. Bavi mi moji 80r a 90r veterani, za novou jebku bych je nedal. Az toyota dojezdi, budou z nich normalni daily. Ted ji jen nahrazuji na delsi cesty.
Man Ký
@Zetti ty ameriky žádné asistenty nemají. ale jestli lovíš auta do 1M, těžko ti můžu nutit auto za 2😊
Zetti
@Man Ký je to od tebe mile, ale ameriku jsem nikdy nemel a ani mit nechci. Ja mam rad mercedesy. Nemecka preciznost, nadcasovy design. Mam dve veosmicky a vesestka na me ceka v nemecku az se umoudri pocasi. Tim moje nákupy konci, jiné auto nehledam, dokud se nejake totalne nerozbije. Todle je mozna na zbytek zivota. Ma veteranskou testaci

moje.auto.cz/Zetti/didi.html

Mimochodem acz pustil i recenzi na bz, ale neda se upravit, editovat. Jsou to diletanti
Man Ký
@Zetti no hele já ti to neberu, ale to fakt není ekvivalent. mám za sebou pár motorek, které jsem nacpat i statisíce tak, že jsem vzal motorku, která měla sama od sebe najeto třeba 10 tkm a potom jsem všechno upgradoval tak, že u auta bych třeba starou M5ku za milion dostal do stavu nové a to se mi nějak extra nechce...
a vypnout ty asistenty nepochybně dokáže i nějaká firma defaultně...
Zetti
@Man Ký
Asi jo, ale ty moderni kramy jsou imrvere v servisu na svolavackach, tam ten soft zase prepisou zpatky, to je marný boj.
svolavacky.cz/model/bz4x
Ja mam svoji vizi, svuj cuch. Nejedu podle zaběhlých sablon. Kdybych jel, dělám zámečníka v ČKD.
Man Ký
@Zetti oukej ale to je zjevně jeden model, navíc první čistě elektrická Toyota...
Zetti
@Man Ký
Dalsi elektropohadka. Toyota je dobré auto, trochu nedodělané, ale dobré. Mozna v lecčem lepsi. Na elektrospek ti podruhe fakt neskocim.
Man Ký
@Zetti běž se léčit. nejdřív přesvědčuješ, jaká je to hrůza, pak je to zase úplně super a nakonec tě nutím, aby sis něco koupil😊
kozakm
@jersey.se jo no, jak to nedela kadla kadla, tak nezajem
šofér
@kozakm - tak zkuste kriticky srovnat testy před pár lety a nyní... dnes test začíná informacemi o míře digitalizaci kokpitu, nastavení podsvícení, počtu USB, možnosti změny barev a tvaru displayů ( říká se tom individualizace) , zda je více/méně EKO a podobné hovadiny. Test samotného auta se scvrkne na 1/3 popisu.
Možná jsem staromilec, ale nechci se zabývat hloupostmi, chci dobře, pohodlně a spolehlivě jezdit. Počítač, tablet nebo televizi si pustím doma...
sachs800
@šofér Ale mluvíte o testech, nikoliv o autech. To co vám podsouvá redaktor mě nezajímá. Máte pravdu, podepíši se pod to. Tester rozebere každou k*kotinu z displeje, ale o autě se nedozvím nic.
Man Ký
Ten Ranger se od počátečních obav typu "kdo si tohle koupí?"😊 přesunul do kategorie "fakt dobře to jezdí" a neříkáte to první. Protože nezatížený zadní kola u pick-upu jsou vážně dost opruz.
del42sa
"Abarth 600e Scorpionissima"

jo hlavně tahle naprosto neprodejná šílenost ....
Fernando Martínez
@del42sa Naprostý skandál.
Mikesus
@del42sa to je spousta aut, a můžou byt dobrá.
hrtlik1
Super výběr, jsem rád, že v redakci je i někdo z 21. století.
Horký Rom
@hrtlik1
👍
3_diamanty
R4 a R5 sa za mna renaultu podarili... ano ok stale su drahe a nie s najvyssim dojazdom... ale konecne aspon nejake sikovnejsie ev na trhu ktore nie je SUV a nemaju 2,5 tony... stejne ale najviac ma zaujalo od renaultu nove clio... a pride mi aj ovela zaujimavejsie po kazdej stranke ako tie spominane ev kusky R4 a R5...
Arese
Redakce, kde je žebříček diskutérů za loňský rok? Vždyť je to letitá tradice! 😧
rohYpnol
Je mi líto, že autor prožil tak nezajímavý rok 😁
Man Ký
@rohYpnol pochlub se cos otestoval ty. klidně udělej žebříček!
o třech dovolených v Karibiku s playmates radši nepiš, nebo praskneme závistí😊 nebo jak jsi pomáhal Ústavnímu soudu s judikáty... radši si třeba postěžuj, jak ti zdražili svoz popelnic v Monacu, ať můžeme škodolibě popichovat😊
Barry Lyndon
Prý "A z principu mi lehce vadí, že nové diesely nedosahují tak nízké spotřeby jako před lety, alespoň podle mého pozorování." Tak samozřejmě, pokud se dříve podvádělo s emisemi NOx, mohla být spotřeba nižší.... Mně zase z principu vadí to podvádění.