Novinky
Ten Ranger se od počátečních obav typu "kdo si tohle koupí?"😊 přesunul do kategorie "fakt dobře to jezdí" a neříkáte to první. Protože nezatížený zadní kola u pick-upu jsou vážně dost opruz.
"Abarth 600e Scorpionissima"
jo hlavně tahle naprosto neprodejná šílenost ....
jo hlavně tahle naprosto neprodejná šílenost ....
R4 a R5 sa za mna renaultu podarili... ano ok stale su drahe a nie s najvyssim dojazdom... ale konecne aspon nejake sikovnejsie ev na trhu ktore nie je SUV a nemaju 2,5 tony... stejne ale najviac ma zaujalo od renaultu nove clio... a pride mi aj ovela zaujimavejsie po kazdej stranke ako tie spominane ev kusky R4 a R5...
Je mi líto, že autor prožil tak nezajímavý rok 😁
Prý "A z principu mi lehce vadí, že nové diesely nedosahují tak nízké spotřeby jako před lety, alespoň podle mého pozorování." Tak samozřejmě, pokud se dříve podvádělo s emisemi NOx, mohla být spotřeba nižší.... Mně zase z principu vadí to podvádění.
objektivne uz to lepsi nebude. Eu auta svymi direktivy zabila. Do my garaze aktualne miri dalsi , uz treti devadesatkovy hvezdny veteran. Neotravuje a nema internet. Jedeme uz kubanskou jizdu 😄
Na novy auta jsem definitivne rezignoval a je jedno na co jezdi.
Pokud o seriozni debatu?
Prakticky hned jak sem si e-jebku koupil. Byl to úlet, skocil jsem par elektro lhářům na špek. Pohadky o rychlém a levnem nabijeni, dojezdu atd
Ty mas asi problém s chapanim. Nechci auto ani s ecall, ani s armadou asistentů. Bavi mi moji 80r a 90r veterani, za novou jebku bych je nedal. Az toyota dojezdi, budou z nich normalni daily. Ted ji jen nahrazuji na delsi cesty.
moje.auto.cz/Zetti/didi.html
Mimochodem acz pustil i recenzi na bz, ale neda se upravit, editovat. Jsou to diletanti
a vypnout ty asistenty nepochybně dokáže i nějaká firma defaultně...
Asi jo, ale ty moderni kramy jsou imrvere v servisu na svolavackach, tam ten soft zase prepisou zpatky, to je marný boj.
svolavacky.cz/model/bz4x
Ja mam svoji vizi, svuj cuch. Nejedu podle zaběhlých sablon. Kdybych jel, dělám zámečníka v ČKD.
Dalsi elektropohadka. Toyota je dobré auto, trochu nedodělané, ale dobré. Mozna v lecčem lepsi. Na elektrospek ti podruhe fakt neskocim.
Možná jsem staromilec, ale nechci se zabývat hloupostmi, chci dobře, pohodlně a spolehlivě jezdit. Počítač, tablet nebo televizi si pustím doma...