Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

To nejlepší od Martina Vaculíka: Rok 2025 v hláškách a neopakovatelných záběrech

19 komentářů

Pan Glosátor
Pan Vaculík byl vždy extra klasa. Už ve školce kamarádům přednášel výhody dieselového motoru. Na základce ze stavebnice Merkur vyrobil přípravek na demontáž žhavicích svíček. Na střední si geloval vlasy parafínem, který získával podchlazením letní nafty v mrazáku. Když se později stal tátou, tak synům Rudolfovi a Dieselovi před spaním místo čtení pohádek pouštěl z magnetofonu zvuk motoru Mercedesu W123 200D. Nyní píše a natáčí chvalozpěvy na elektromobilitu, protože automobilky za to dávají nejvyšší honoráře. Ale nebojte se, jeho srdce stále tepe v režimu čerpadlo-tryska.
rohYpnol
@Pan Glosátor
Od té doby, co se nám Martin svěřil, pro něj mám o parník větší pochopení. Zřejmě se na něm podepsala kauza "umyvadlo" a způsobila doživotní následky... Takže opatrně, ten člověk si zaslouží respekt za to, jak se pere se životem. Zvlášťě, když mu do života vstoupí věci jako elektromobilita...
Man Ký
@Pan Glosátor jich jsem tu ještě neviděl. japato, že voni nemusejí procházet schvalovacím procesem, vašnosto?
PavelK_
@Lenka Čížková to tady hlídáš, jo?
Man Ký
@PavelK_ klidně mi říkej Marilyn, jestli tě to vzrušuje😊
Horký Rom
@Man Ký
😂👍
rohYpnol
Na Martinovi Vaculíkovi oceňuji, že on sám je svojí nejlepší karikaturou.
Horký Rom
@rohYpnol
Když někdo sám sobě slouží jako nejlepší karikatura,
není třeba dalších komentářů.
Tvoje sebereflexe je dojemná, rohypnole 👍
rohYpnol
@Horký Rom
Slova, význam... nic, těpic. Romíček zase selhal.
Horký Rom
@rohYpnol
Význam někdy uteče těm, kteří selhávají už ve vlastní karikatuře, Plzeňáku 👍
rohYpnol
@Horký Rom
Zase to dře, romíček lže.
Horký Rom
@rohYpnol
Hezké 👍
A teď něco pro dospělé?
rohYpnol
@Horký Rom
To až dospěješ, chlapečku. Ne věkem, ale intelektem.
Horký Rom
@rohYpnol
Až dospěje myšlenka, ozvi se.
rohYpnol
@Horký Rom
Přesně. To je tvoje neználkovské přání. Aby myšlenka dospěla za tebe. Tak to ale ve velkém světě nechodí chlapečku. Dospět musí ten, co myšlenku obsaženou v příspěvku čte 😁 😁 😁

Jak jsem ti již napsal, až dospěješ, pochopíš. Někdy snad. Omylem 😄
Horký Rom
@rohYpnol
Když se argumenty nahrazují smajlíky a chlapečkováním, je vývoj u tebe ukončen 👍
Josef Vik
Ježíš, jak já bych chtěl vidět ty zdejší rypáky, jak o něčem natočí video. 😂 Vaculík je TOP hoši a můžete se třeba stavět na hlavu. Jeho videa mají největší sledovanost zde i na YT. Vím, že vás to vnitřně sere, protože váš "odborný světonázor" má dosah maximálně ve zdejší anonymní diskuzi a dál po vás neštěkne ani pes... Ale tak si to tady užijte borci. 😉😄
rohYpnol
@Josef Vik
Ne. Já mu slávu a úspěch zcela úpřímně přeji. Ale to, že někdo točí nějaká videa a říká nějaké názory, ani zdaleka neznamená, že já na to nemůžu a nemám mít vlastní názor.
Ale chápu, že mít vlastní názor, to se dnes nenosí. Dnes je zkrátka jen třeba mít "ten správný" názor... A kdokoliv vybočí z davu, pryč hlavu... že?
Man Ký
@rohYpnol zásadní problém nastává, když si myslíš, že ten tvůj názor někoho zajímá, na rozdíl od toho Vaculíka chichichi

a ty pindy o vyčnívání z davu, to jsi byl na školení od Mokrouse? máš recht, vyčníváte oba...😊

nie som ofcou žiadnou blbou ofcou😊