Videa
Na Martinovi Vaculíkovi oceňuji, že on sám je svojí nejlepší karikaturou.
@rohYpnol
Když někdo sám sobě slouží jako nejlepší karikatura,
není třeba dalších komentářů.
Tvoje sebereflexe je dojemná, rohypnole 👍
Když někdo sám sobě slouží jako nejlepší karikatura,
není třeba dalších komentářů.
Tvoje sebereflexe je dojemná, rohypnole 👍
@Horký Rom
Slova, význam... nic, těpic. Romíček zase selhal.
Slova, význam... nic, těpic. Romíček zase selhal.
@rohYpnol
Význam někdy uteče těm, kteří selhávají už ve vlastní karikatuře, Plzeňáku 👍
Význam někdy uteče těm, kteří selhávají už ve vlastní karikatuře, Plzeňáku 👍
@Horký Rom
Zase to dře, romíček lže.
Zase to dře, romíček lže.
@rohYpnol
Hezké 👍
A teď něco pro dospělé?
Hezké 👍
A teď něco pro dospělé?
@Horký Rom
To až dospěješ, chlapečku. Ne věkem, ale intelektem.
To až dospěješ, chlapečku. Ne věkem, ale intelektem.
@rohYpnol
Až dospěje myšlenka, ozvi se.
Až dospěje myšlenka, ozvi se.
@Horký Rom
Přesně. To je tvoje neználkovské přání. Aby myšlenka dospěla za tebe. Tak to ale ve velkém světě nechodí chlapečku. Dospět musí ten, co myšlenku obsaženou v příspěvku čte 😁 😁 😁
Jak jsem ti již napsal, až dospěješ, pochopíš. Někdy snad. Omylem 😄
Přesně. To je tvoje neználkovské přání. Aby myšlenka dospěla za tebe. Tak to ale ve velkém světě nechodí chlapečku. Dospět musí ten, co myšlenku obsaženou v příspěvku čte 😁 😁 😁
Jak jsem ti již napsal, až dospěješ, pochopíš. Někdy snad. Omylem 😄
Ježíš, jak já bych chtěl vidět ty zdejší rypáky, jak o něčem natočí video. 😂 Vaculík je TOP hoši a můžete se třeba stavět na hlavu. Jeho videa mají největší sledovanost zde i na YT. Vím, že vás to vnitřně sere, protože váš "odborný světonázor" má dosah maximálně ve zdejší anonymní diskuzi a dál po vás neštěkne ani pes... Ale tak si to tady užijte borci. 😉😄
@Josef Vik
Ne. Já mu slávu a úspěch zcela úpřímně přeji. Ale to, že někdo točí nějaká videa a říká nějaké názory, ani zdaleka neznamená, že já na to nemůžu a nemám mít vlastní názor.
Ale chápu, že mít vlastní názor, to se dnes nenosí. Dnes je zkrátka jen třeba mít "ten správný" názor... A kdokoliv vybočí z davu, pryč hlavu... že?
Ne. Já mu slávu a úspěch zcela úpřímně přeji. Ale to, že někdo točí nějaká videa a říká nějaké názory, ani zdaleka neznamená, že já na to nemůžu a nemám mít vlastní názor.
Ale chápu, že mít vlastní názor, to se dnes nenosí. Dnes je zkrátka jen třeba mít "ten správný" názor... A kdokoliv vybočí z davu, pryč hlavu... že?
Od té doby, co se nám Martin svěřil, pro něj mám o parník větší pochopení. Zřejmě se na něm podepsala kauza "umyvadlo" a způsobila doživotní následky... Takže opatrně, ten člověk si zaslouží respekt za to, jak se pere se životem. Zvlášťě, když mu do života vstoupí věci jako elektromobilita...
😂👍