Bezpečnost
Otvírání dveří - a to i nouzové - by snad mělo být, zejména v dnešní megakorektní, superbezpečné, lidský život a zdraví preferující době, řešeno homologačními předpisy.
To už chybí jen udělat i elektrický zámky na bezpečnostních pásech. 😀
Amíci jsou boží, na mikrovlnce musí být varování, že se tam nesmí sušit kočky, ale vnitřní kliku dveří do auta nedají... 😀
To už chybí jen udělat i elektrický zámky na bezpečnostních pásech. 😀
Amíci jsou boží, na mikrovlnce musí být varování, že se tam nesmí sušit kočky, ale vnitřní kliku dveří do auta nedají... 😀
@gil54 Tak vyrobcovia maju radsej imidzove zapustene megaluxusne aerodinamicke klucky a bezpecnost ludi co si kupili ich vyrobok ich vobec nezaujima 😂
@ptr078
...ok, vnější dejme tomu, ovšem u vnitřní kliky asi aerodynamika roli nehraje...😀
...ok, vnější dejme tomu, ovšem u vnitřní kliky asi aerodynamika roli nehraje...😀
@gil54 taky mne překvapuje, že je milion požadavků na homologaci, ale přístupnost nouzového otevírání nikoliv.
@Mikesus
Ano, souhlasím, přesně tak jsem to myslel.
Přiznám se, že nejsem úplnej znalec, jak je to u nás a hledat se mi to nechce. Třeba by to v ČR neprošlo. Homopředpisy 😀se liší v jednotlivých zemích, ale že právě v Americe tohle v pohodě projde, je zarážející.
Tam asi vždycky musí napřed nějaká bába tu kočku v mikrovlnce usušit a pak dát výrobce k soudu, aby se jim rozsvítilo. 😀
Ano, souhlasím, přesně tak jsem to myslel.
Přiznám se, že nejsem úplnej znalec, jak je to u nás a hledat se mi to nechce. Třeba by to v ČR neprošlo. Homopředpisy 😀se liší v jednotlivých zemích, ale že právě v Americe tohle v pohodě projde, je zarážející.
Tam asi vždycky musí napřed nějaká bába tu kočku v mikrovlnce usušit a pak dát výrobce k soudu, aby se jim rozsvítilo. 😀
Nechapem, ako take auto moze vobec niekto schvalit a predavat. Uz takto je problem dostat sa z toho auta von. A teraz si predstavte, ze po nehode (ktoru mohol zavinit niekto iny!) sa auto prevratilo, visite v bezpecnostnom pase dolu hlavou, auto zacina horiet, alebo padlo do vody a potapa sa, mate dakych 20-30 sekund aby ste sa dostali von...
A toto si dovoli urobit americka (!) automobilka, kde hlavni akcionari su firmy ako Amazon, VW, alebo Ford. Staci jedno nestastie, a pravnici v spojenych statoch by cely Rivian roztrhali na kusy...
A toto si dovoli urobit americka (!) automobilka, kde hlavni akcionari su firmy ako Amazon, VW, alebo Ford. Staci jedno nestastie, a pravnici v spojenych statoch by cely Rivian roztrhali na kusy...
Paradox dnesnej doby. Mame v autach kvoli bezpecnosti hronadu povinnych asistentov, ktore ajtak vacsina ludi hned vypina, ale v kluckach do dveri maju vyrobcovia uplne volnu ruku. A potom sa tu stretnu 2 tabory imbecilov, ktori vedu od nepamati proti sebe svatu vojnu. Jedni budu pozadovat okamzite vystupenie z unie tuziac po ruskom terore a ti druhi budu tieto ***ske riesenia do krvi branit tvrdiac ake su vsetci nevzdelane opice a nevedia ocenit nove technologie a argumentovat konmi a startovanim klukou.
Narozdíl od těchto psychopatických idi.otů a vrahů (a jejich pomocníků - úřadů) naopak Číňani mají v drtivé většině EV vnitřní táhla na viditelných místech a navíc přichází se změnou legislativy, která tyhle imbecilní vymoženosti zakazuje natvrdo a nové vozy budou vybavena už jen klasickými klikami.
???
priznavam se
nevsim sem si o jaky znacce je rec a tak v domeni ze to je o chinanech, kterym par lidi v autech uhorelo, protoze byl problem s klikou sem se navez do chinanu. a kdyz mi to doslo, tak sem to smazal doufajic, ze to nikdo jeste necet a smazal jsem to asi v okamziku, kdy jsi na to zacal reagovat
v tomhle pripade za blba rozhodne nejsi ty, beru to na sebe
sorry jako 👍
Za reakci, vysvětlení a přiznání omylu 👍.
Tak si představuji normální diskuzi.