Novinky
Dacie Bigster a Duster mají nový pohon, který se Čechům bude líbit. Taková kombinace se nevidí!
17 komentářů
Frfla
2
Tak nejsem Čech. Motor se mi nelíbí a cena už vůbec ne. Hybrid nebrat. ICE nebo EV a žádnýho kočkopsa.
Ada - stop rendlíkovskému odpadu
0
@Frfla Hybrid diesel a elektro na zadní nápravě by dávalo větší smysl.
dodo24
1
@Ada - stop rendlíkovskému odpadu akože štartovať studený diesel v prípade potreby výkonu dáva väčší zmysel? Mne až tak nie.
Co mi vadí je ten stejný motor co má Sandero jen výkonem trošku jinde.
Kdo si mohl užít pár tisíc km s tím prckem a pak ten stejný motor otestovat i v Dusteru tak ví o čem píšu a pokud mu přijde, že je to OK nezná nic jiného.
Kdo si mohl užít pár tisíc km s tím prckem a pak ten stejný motor otestovat i v Dusteru tak ví o čem píšu a pokud mu přijde, že je to OK nezná nic jiného.
Proc by se to najednou melo Cechum libit?
Trochu nechapu tu logiku.
A to mi nevadi hybrid, a uz vubec ne 4xe.
Na ktere ale neni nic noveho.
Trochu nechapu tu logiku.
A to mi nevadi hybrid, a uz vubec ne 4xe.
Na ktere ale neni nic noveho.
Ono to má diesel? To je základ, aby se to Čechům líbilo!
Stejně si pořád myslím, že nejlepší pohon byl 1,33 TCE 110kW. Takže kombinace 1,33 a 4x4 by byla nejlepší.
Ivo Zugarek
Příspěvek podléhá schvalování.
" Dostupný je od druhé výbavy E😜ression za 699.900 Kč v případě bigsteru a 645.900 Kč u busteru. "
Nový model Dacia Buster?
A kedy konečne prestanete písať ten nezmysel v podobe malého písmena na začiatku mena modelu?
Nový model Dacia Buster?
A kedy konečne prestanete písať ten nezmysel v podobe malého písmena na začiatku mena modelu?
Jozef Srpoň
Příspěvek podléhá schvalování.