Novinky
Aj v parlamente by malo platit 0,0 promile.
Ozraty hajzel predsa nemoze hlasovat a ovplyvnovat miliony ostatnych.
Ozraty hajzel predsa nemoze hlasovat a ovplyvnovat miliony ostatnych.
A co sajdka, tam se může chlastat?
vubec se nedivim, ze slovaci pod jejich slovenskym premierem ficusem chlastaj aby otupeli
u nas pod jejich slovenskym premierem buresem to dopadne podobne
u nas pod jejich slovenskym premierem buresem to dopadne podobne
U spominanej motorky mi to pride uplne normalne... ale opat podme sa vsetci cudovat a nadavat... to je ten nas folklor... a preto sme stale dve dekady za okolitymi susedmi
@3_diamanty
Dve dekady po zadu sme kvoli politike a tych dekad bude "trochu" viacej.
Dve dekady po zadu sme kvoli politike a tych dekad bude "trochu" viacej.
@lamal Nebuď stále taký depresívny. 😉
@traveldrive
Stále ? Tak mi sem pls daj linky na odkazi diskusii, kde som "stale depresivny", vypada to ze si konecne nasiel nieco negativne a teraz mi to tu budes furt strkat pod nos.
Keby som to robil ja tebe, tak by nestacil pocet znakov pre odkazy.
Stále ? Tak mi sem pls daj linky na odkazi diskusii, kde som "stale depresivny", vypada to ze si konecne nasiel nieco negativne a teraz mi to tu budes furt strkat pod nos.
Keby som to robil ja tebe, tak by nestacil pocet znakov pre odkazy.
"nejen řidiči – pohybují po silnicích pod vlivem návykových látek" no bodaj by nie, kto okrem voličov mafie nie je na prášky.
Jasne, no poukazuje to na nezmyselnost administrativy, ktora neriesi zasadne problemy v nedodrzovani uz zavedenych a overenych pravidiel navyse statnymi zamestnancami... miesto toho chrli restrikcie aby vykazala cinnost.
Asi cakaju, ze Slovensko dostane prvenstvo v zavedení nezmyslu aby sa s tym chvastali na sockách, pretoze to je ich hlavná kazdodenna cinnost.
Pri slovenskych absurditach si vyjadrim nazor, pozitivny byt nemoze. Neabsurdne veci, mozu mat pozitivny ohlas. Nemozem len furt chvalit, ty o tom vies svoje.
" Čo má vymáhanie dodržiavania predpisov s predpismi samotnými?" - zeby pochadzali z jednej administrativy, znamej svojimi prehreskami ?
Za 20 miliónov eur kupuje policajne polokosele zo skrupin kavovych zrn... 😁
O mojom zivote vies trt, za to ze nepochvalim Slovenskoo a jeho politiku, si malujes predstavy o mojom zivote... typické.