Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Na Slovensku bude platit zákaz alkoholu i pro spolujezdce!

17 komentářů

lamal
Politici jazdia ozrati a buraju semafory, parchanti politikov jazdia ozrati v slapkach a buraju v autach za miliony, ale na chamraď bude tvrdy meter. Treba platit dane a drzat huby, o ostatne sa postara politika smerom na východ.
"nejen řidiči – pohybují po silnicích pod vlivem návykových látek" no bodaj by nie, kto okrem voličov mafie nie je na prášky.
ryccardo
@lamal tak že nepojedu na motorce s ožralým spolujezdcem mi přijde jako samozřejmost. To bych neudělal i kdyby to zákon nezakazoval. Já se bál, že na Slovensku vymysleli, že se to bude týkat spolujezdců v autech. Tam by si to vyloženě říkalo o nerespektování nesmyslného pravidla.
lamal
@ryccardo
Jasne, no poukazuje to na nezmyselnost administrativy, ktora neriesi zasadne problemy v nedodrzovani uz zavedenych a overenych pravidiel navyse statnymi zamestnancami... miesto toho chrli restrikcie aby vykazala cinnost.
Asi cakaju, ze Slovensko dostane prvenstvo v zavedení nezmyslu aby sa s tym chvastali na sockách, pretoze to je ich hlavná kazdodenna cinnost.
traveldrive
@lamal Ty si dnes nejako jedovito naladený. Čo má vymáhanie dodržiavania predpisov s predpismi samotnými? To sú dve rôzne disciplíny. Že niekto zneužíva postavenie či moc a nedodržiava predpisy, nijako nesúvisí s tým, či je nejaký nový predpis opodstatnený a užitočný alebo nie. Namiesto toho, aby si sa na vec pozrel pragmaticky, tváriš sa ako ublížený chudák, ktorému zakazujú niečo, čo sa ťa možno ani netýka, a čo pár blbečkov ignoruje, lebo môže. Tiež začínam mať pocit, že začínaš trpieť negativistickým syndrómom - čokoľvek sa na Slovensku spraví, všetko bez rozmýšľania odsúdiš, všetko je zle... Tvoj svet ti nezávidím, však musíš byť stále nasraný. Šetri zdravie, to nedáva zmysel.
lamal
@traveldrive
Pri slovenskych absurditach si vyjadrim nazor, pozitivny byt nemoze. Neabsurdne veci, mozu mat pozitivny ohlas. Nemozem len furt chvalit, ty o tom vies svoje.

" Čo má vymáhanie dodržiavania predpisov s predpismi samotnými?" - zeby pochadzali z jednej administrativy, znamej svojimi prehreskami ?
Za 20 miliónov eur kupuje policajne polokosele zo skrupin kavovych zrn... 😁

O mojom zivote vies trt, za to ze nepochvalim Slovenskoo a jeho politiku, si malujes predstavy o mojom zivote... typické.
traveldrive
@lamal Ja predsa nehodnotím tvoj život, narážal som na tvoje vyjadrenia. Zdá sa, že máš depku z čohokoľvek; keby mala naša vláda iné zloženie a robila iné veci, reagoval by si podobne alebo by si si našiel niečo iného; ako sa hovorí, kto chce psa biť, palicu si nájde.
Jon Bon Novy
Aj v parlamente by malo platit 0,0 promile.
Ozraty hajzel predsa nemoze hlasovat a ovplyvnovat miliony ostatnych.
traveldrive
@Jon Bon Novy Apoň občas sa zhodneme. Tam by mali platiť zvlášť silné pravidlá, žiaľ, nedeje sa. Namiesto imunity by som zaviedol dvojnásobné postihy.
KANKUNEN
A co sajdka, tam se může chlastat?
PavelK_
@KANKUNEN v žádném případě. V sajdkáře totiž nejde o spolujezdce, ale o řidiče přívěsného vozidla, který přímo aktivně zasahuje do řízení vykláněním se z vozíku.
topten
vubec se nedivim, ze slovaci pod jejich slovenskym premierem ficusem chlastaj aby otupeli
u nas pod jejich slovenskym premierem buresem to dopadne podobne
traveldrive
@topten Čo viac od teba čakať...
3_diamanty
U spominanej motorky mi to pride uplne normalne... ale opat podme sa vsetci cudovat a nadavat... to je ten nas folklor... a preto sme stale dve dekady za okolitymi susedmi
lamal
@3_diamanty
Dve dekady po zadu sme kvoli politike a tych dekad bude "trochu" viacej.
traveldrive
@lamal Nebuď stále taký depresívny. 😉
lamal
@traveldrive
Stále ? Tak mi sem pls daj linky na odkazi diskusii, kde som "stale depresivny", vypada to ze si konecne nasiel nieco negativne a teraz mi to tu budes furt strkat pod nos.
Keby som to robil ja tebe, tak by nestacil pocet znakov pre odkazy.
traveldrive
@lamal Upokoj sa. Dve poznámky a si rozhodený? Keď pôjdeš poblíž BA, ohlás sa, dáme si aspoň frťana. 😉