Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Auta z pekla: Rodius byl taková loď na kolech. Něco jako Titanic

10 komentářů

traveldrive
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
vencelín
@traveldrive
Na tohohle pekelnika jsem koukal jen jednou (mega track) a je pravdaze to nebylo nic moc.
Man Ký
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Horký Rom
@Man Ký 👍👏

VajceIín

Renault Grand Scenic II auto.cz/diskuse/97625/1#…

Peugeot 807 auto.cz/diskuse/93745/1#…
_Teddy_
Rexton, Kyron, Musso... co model, to "krasavec"!
Za mna asi najhnusnejsi bol pred-faceliftovy Actyon...
vencelín
@_Teddy_
Rexton byl za mne vcelku stravitelný. Ten vypadal asi nejkonvenčněji. Musso už vypadalo více nevšedne, ale stále mělo vcelku vyvážené proporce. Což se třebas o tom Rodiusu už moc říci nedá.
Zbytek produkce SY tedy měla více neotřelejší vzhled. Taky mne moc neoslovil, ale na druhou stranu cením si odvahy automobilky přijít s odlišným designem.
Maxmilian_Von_Mondeo
Člověk který jezdí zrůdou, jako je Smart kritizuje jiná auta za jejich vzhled. To auto si někdo koupil, to znamená, že se přeci jen někomu líbil. To je totiž strašně fajn, že nemáme všichni stejný vkus, protože jinak bychom tu jezdili všichni ohavným Smartem Roadster
Man Ký
@Maxmilian_Von_Mondeo tak Actyon je předobrazem X6 a tvůrcem třídy SUV-coupé. A ten Actyon Sports je taky zajímavý pick-up. A teď jsem si dohledal, že je to na rámu, jedno i druhý, to jsem netušil.
m.z.
@Maxmilian_Von_Mondeo musím nesouhlasit, Smart Roadster rozhodně není ohavný. Zato na Rodiuse jsem na BVV hleděl jak na zjevení a nevěřil, že to myslí vážně.
Jon Bon Novy
Zaujimalo by ma, o com sa v tom videu hovori. Neda sa niekde najst prepis, aby som si to mohol precitat?
Video totiz urcite nebudem pozerat a ani pocuvat.
Dakujem za tipy a odkazy.