Novinky
@Arese už zase zvracíš? Nikdo ti nic nevnucuje, kup si nějaký benál s šaltpákou a k tomu Kinedryl
@Bull Shit bavíš se z někým kdo právě koupil novej dýzl za dvounásobek 😄. To nemá smysl 😄. Je to marný, je to marný je to marný.
Ty semafory Vás štvou ! To nevadí, je vím, že pak na 50 jedete 70 jenom aby jste mi natrhl pr..l.
@ptr078 ano, tak to nejspíš dopadne. Kdo by chtěl takovou malou elektrickou jebku za 25tis eur? Musí s cenou dolu… Btw Golf díky tomu ještě zdraží a nebudou nakonec prodávat nic…
@ericn Tak to nemáte pravdu. Jako důchodce (72) s BEV patřím k těm Vámi kritizovaným řidičům co to "odpálí".
@ericn Ale o tom to vůbec není. Při dnešním provozu je důležité aby křižovatku opustilo jak nejvíce aut a aby nezdržovali další účastníky provozu. Je pak rozdíl když křižovatku opustí na zelenou 10 aut nebo 5. (nejvíc mně štvou ti co si koupí auto s 3 litrovým motorem a pak se rozjíždějí jak šneci, aby ušetřili benzín). Jen si sám vzpomeňte jak nadáváte, když blikne zelená a Vy stojíte a stojíte a pak musíte čekat na další zelenou. Opustit rychle křižovatku platí pro všechny řidiče, je pravda, že elektrikáři to díky vlastnostem aut mají jednodušší.
@psel proč kinedryl? Spíš bude lidem blbě v EV, když si někdo jako ty bude hrát na semaforového kovboje 😜
@Bull Shit já jsem zvědavý taky, tj kritizovat umíš, ale dát do placu nějakou myšlenku, to ne… 😉
37kWh.
A základní baterka by neměla být 37kWh. Při dálničních 20kWh/100km (když bude protivítr, zima i více) je to málo.
A základní baterka by neměla být 37kWh. Při dálničních 20kWh/100km (když bude protivítr, zima i více) je to málo.
Tak těch sourozenců ID.2 má být 800 000.
To znamená že Polo sourozenců by se mělo vyrábět o tuto hromadu méně.
A ziskovost je vázána na množství.
Tedy Škoda MB se lehce může dostat do ztráty.
To znamená že Polo sourozenců by se mělo vyrábět o tuto hromadu méně.
A ziskovost je vázána na množství.
Tedy Škoda MB se lehce může dostat do ztráty.
Těšíme se. Bude to rodinné elektrické auto. Ještě těch 100 tisíc nabíječek u paneláků. A dostavba Dukovan.
Tak dufajme, ze to niekto ratal na realne predaje dnesnej doby a nebudu sa na chod fabriky skladat kupcovia golfov a tiguanov
@psel a ty? Ani by mě to nepřekvapilo 🤣👌 Příště stačí jít jen kolem a pokud nemáš rýmu, tak víš…
@Petr Pinkas tak to bych chtěl vidět nebo snad radši ani ne 😉 Pevně doufám, že papiry od doktora máte v pořádku a ne, že to je kámoš 🙈
Není nic horšího než urputný a poloslepý penzista za volantem… Neberte to nijak osobně, všichni se do toho věku dostaneme. Píšu to obecně 😉
Není nic horšího než urputný a poloslepý penzista za volantem… Neberte to nijak osobně, všichni se do toho věku dostaneme. Píšu to obecně 😉
@ericn hele, je to s tebou marný, reál nebereš v potaz vůbec a to že tobě něco nestačí, neznamená že to nestačí někomu jinému, ostatně čísla prodejů těch modelů co mají jen malé baterky to dokazují.
A světe div se, přichází s tím i doba většího počtu nabíječek, doby kdy jsi měl jen jednu nabíječku na celý resort jsou dávno pryč. Jednak to nestojí moc v pořízení a také to umožní z turistů stáhnout dalších pár korun, když si vyjedou na výlet a zaparkují na parkovišti. A nesmrdí.
A světe div se, přichází s tím i doba většího počtu nabíječek, doby kdy jsi měl jen jednu nabíječku na celý resort jsou dávno pryč. Jednak to nestojí moc v pořízení a také to umožní z turistů stáhnout dalších pár korun, když si vyjedou na výlet a zaparkují na parkovišti. A nesmrdí.
@Petr Pinkas jo, pokud se někdo rozjíždí pomalu, je to většinou důchodce a je jedno v jakém autě 😋
@psel tak v Praze už moc čoudících dieselů nepotkáš, ale takhle na Vysočině, tam je rotaček a podobných šrotů ještě dost 😋 Nemluvě o starých naklaďácích …
@psel no ale s benzinem. S malým autem v benzinu a 40l nádrží se nemusíš bát jet i na delší výlet. Kdež to se 37kWh baterií bych to ani nezkoušel 😋
@Petr Pinkas a proč bych to dělal? Rozjíždím se normálně a v podstatě je mi jedno v čem kdo jede. Jen nemám rád tyhle kretény, co vyfasovali Enyaqa a ukazují všem, jak jim to “odpálí” na semaforu v plným provozu. To jsou za mě duševní chudáci 😉
@rohYpnol Ono to dopadne jako s cenami EV: k vyrovnání mezd dojde jejich snížením ve Spolkové republice...
Příští rok jistě dosáhneme německých mezd, jak predikoval Fiala, že. Pak nastane ta dostupná elektromobilita 😁
@PowerHouse to asi souhlas, ale divil jsem se kolik malých se mimo ČR prodává. Je spousta lidí co nenajede nic a těm to stačí...
Ta dacia má baterku ještě menší, jede to podstatně hůř a kolik se jich prodalo. Myslím si že za tohle si rád někdo připlatí.
Ta dacia má baterku ještě menší, jede to podstatně hůř a kolik se jich prodalo. Myslím si že za tohle si rád někdo připlatí.
Ach ano, další brilantní ekonomická analýza z křišťálové koule. Ta suverenita, s jakou pronášíš nevyvratitelné soudy o věcech, kterým zjevně vůbec nerozumíš, je skutečně obdivuhodná.