Testy
kozakm
3
Před pár dny jsem je potkal na kamionu na dálnici, zezadu a říkám si: ha, Kona. A ono to Audi 😊
Vzhledem k tomu, že motor není podélně a navíc nejsou ani hliníkové odlitky na hrncích, tak nejde o kvalitní vůz 😉
"Tiguan výkonově končí na 150 kilowattech, Q3 může mít až 195 kilowatt. "
To je nesmysl, stačí se jen letmo podívat do konfigurátoru a zjistit, že stejný motor může mít Tiguan, Kodiaq, Tayron i Terramar. Motorová "výjimečnost" Q3 bude až u verze RS.
To je nesmysl, stačí se jen letmo podívat do konfigurátoru a zjistit, že stejný motor může mít Tiguan, Kodiaq, Tayron i Terramar. Motorová "výjimečnost" Q3 bude až u verze RS.
@Ham. pardon, opraveno, já koukal do akčního ceníku R-Line / People a tam 195 kW jako jediná není. Ve standardním ceníku je, nicméně pouze R-Line za tučných 1.574.900 Kč
Vybírám teď přesně nějaké takové auto a zjistil jsem, že paradoxně je Mini Countryman JCW s XL paketem (max výbava) o půl milionu levnější než toto, nebo jeho BMW X1 ekvivalent.
Někdo jiný tip, co bych měl brát do úvahy?
Někdo jiný tip, co bych měl brát do úvahy?
Skoda, ze autor nepise nic o odhlucneni, zrovna u premie si za to clovek priplaca. K tomu miestu v zadu, pobavi ako na Yarise Cross, alebo Corolle Cross sa kritizuje malo miesta v zadu, ale u premie to neva... (nemyslim tym autora konkretne, menej miesta spomina)
Zadne svetla chceju dost pozornosti pri vybere farby, z predu je to OK, co sa tyka ovladania radsej by som ozelel packu na tempomat a mal na smerovky a stierace klasicke overene riesenie, tu Audi uz nema budget na dalsi ovladac tak vymysli ten bazmek.
Zadne svetla chceju dost pozornosti pri vybere farby, z predu je to OK, co sa tyka ovladania radsej by som ozelel packu na tempomat a mal na smerovky a stierace klasicke overene riesenie, tu Audi uz nema budget na dalsi ovladac tak vymysli ten bazmek.