Novinky
Stejsn
2
Asi je to subjektivní, ale na evropském autě bych se prostě styděl mít něco, co má na boku napsáno "Linglong".
ericn
0
@Stejsn Můžeš zkusit Sailun, vyrabí se v Číně i Vietnamu 😉 Podle dovozce jsou middle až high end a prý vycházejí dobře i v testech. Já to nezkoumal, ale sám je má na zánovním BMW a prý super 😉
Vy uz jste se fakt docista zblaznili... "Cina" je jedna velka srac ka.
Uz bezte fakt do haje.
Prestal jsem kupovat Pirelli jen proto, ze se jich majetkove zmocnila Cina.
A vy tady budete propagovat objektivne nebezpecne cinske pneumatiky?!
Jeden zmala oboru, kde je Evropa opravdovou jednickou - ani nektere americke nestoji za moc, cinske jsou vsechny vyslovene nebezpecne.
Chapu, ze na letitou Fabii 1.4 v benzinu neni potreba "high-class" Good Year, ale i Barum, pod vlivem nemeckeho Continentalu, udela mnohem lepsi sluzbu, nez cinska "stlacena tma".
Uz bezte fakt do haje.
Prestal jsem kupovat Pirelli jen proto, ze se jich majetkove zmocnila Cina.
A vy tady budete propagovat objektivne nebezpecne cinske pneumatiky?!
Jeden zmala oboru, kde je Evropa opravdovou jednickou - ani nektere americke nestoji za moc, cinske jsou vsechny vyslovene nebezpecne.
Chapu, ze na letitou Fabii 1.4 v benzinu neni potreba "high-class" Good Year, ale i Barum, pod vlivem nemeckeho Continentalu, udela mnohem lepsi sluzbu, nez cinska "stlacena tma".
@Ja Prvni 123
Ja mam na aute ruske micheliny, dneska si nevyberes. Koupil jsem je s autem v nemecku
Ja mam na aute ruske micheliny, dneska si nevyberes. Koupil jsem je s autem v nemecku
@Zetti No, musi se to hlidat.
Koupil jsem 4 zimni Nokiany.
2 vyrobeny v Rusku, 2 ve Finsku.
Ty finske jsou jeste na aute, ty ruske sly pryc - popraskane bocnice.
Zterele, ne jednotlive praskliny.
Koupil jsem 4 zimni Nokiany.
2 vyrobeny v Rusku, 2 ve Finsku.
Ty finske jsou jeste na aute, ty ruske sly pryc - popraskane bocnice.
Zterele, ne jednotlive praskliny.
@Ja Prvni 123 Já ruské Nokiany vyhodil přesně před čtyřmi lety a taky zářivky Osram ve sklepě Made in rusácko.
@Ja Prvni 123 Používal jsem na moto Metzeler, a jednou jsem si všiml praskání na pneu s půlkou vzorku..... vyrobeno v Číně.
Už nikdy.....
Už nikdy.....
@Ja Prvni 123 ten test odkazuje na data, ne dojmy. Máte nějaká jiná objektivní data, která ukazují opak?
@Emil Holub Testy často dopadnú tak, ako si praje ten, čo ich financuje, viď. dávnejšia kauza ADACu. Keby boli testy objektívne, väčšinu čínskych pneumatík by ani nemohli pustiť na trh. Mal som pochybnú česť so zimnými gumami Premiorri - vraj britská značka, ale výroba v Číne a na Ukrajine. Neskutočný odpad.
@Emil Holub Všechny testy dopadají stejně, Čína = špatně. I ten LingLong skončí po druhé půlce testu na chvostu.
@KANKUNEN je to možný, uvidíme. Do tý doby ale nevíme. Spousta lidí si to ještě neuvědomila, ale Čína se hodně věcí už naučila, ať se nám to líbí, nebo ne.
@Emil Holub Na jeden test jednoho konkretniho rozmeru... a zcela nejistym prubehem a vyhodnocenim.
Presne na urovni agentury JPP
Jedna Pani Povidala.
Presne na urovni agentury JPP
Jedna Pani Povidala.
@Ja Prvni 123 Akorát že není. Článek reportuje o jednom konkrétním testu a uvádí z něj data. Vy kontrujete dojmy.
Já vám ale i rozumím, Čína opravdu bývala ještě před pár lety peklo. Akorát že dneska už jsou jinde. Mrkněte na youtube třeba na video "Richard Hammond Drives the World’s FASTEST Car". Je to čínské auto s výkonem přes 3000 koní. Pneu jsou Giti vyrobené v Číně.
Já vám ale i rozumím, Čína opravdu bývala ještě před pár lety peklo. Akorát že dneska už jsou jinde. Mrkněte na youtube třeba na video "Richard Hammond Drives the World’s FASTEST Car". Je to čínské auto s výkonem přes 3000 koní. Pneu jsou Giti vyrobené v Číně.
Pan Bednář se evidentně neorientuje v testech pneumatik. Kdyby jo, tak by zdůraznil jen jeden mimořádný výsledek jen jednoho číňáka na mokru, kde selhávají nejvíce. V dalších disciplínách se projeví čím je výsledek vykoupen. Ještě se stává, že v jiném testu o jiném rozměru stejná guma má úplně jinou kvalitu. Takže zásada 1. kup jen Mich, Con, Bridg, Good a hned v závěsu je Hankook. Pirelli je často na tom špatně. Levné Kumho většinou poráží Nokian. Čína je na tom špatně vždy. Už jste viděli prodávat čínské auto na čínské gumě, já teda ne. A ještě to celé komplikuje země původu. Taková Barum Germany nebo Romania může být sakra rozdíl.
@KANKUNEN Ale áno, čínske autá sa predávajú bežne na čínskych gumách.
@KANKUNEN Pirelli spadlotaky pod Cinu...
Letni Nokian jsou podprumer.
Po mimoradne dobrych zkusenostech se zimnimi i celorocnimi jsem koupil jednu sadu i letnich.
V rozmeru 205/50 R17
Uz to vickrat neudelam.
Budu kupovat Dunlop - ty tam teda nevidim, v Tvem seznamu, ale ja s nima mam zkusenosti dobre.
Vcetne nasazeni na okruhu.
😄
Letni Nokian jsou podprumer.
Po mimoradne dobrych zkusenostech se zimnimi i celorocnimi jsem koupil jednu sadu i letnich.
V rozmeru 205/50 R17
Uz to vickrat neudelam.
Budu kupovat Dunlop - ty tam teda nevidim, v Tvem seznamu, ale ja s nima mam zkusenosti dobre.
Vcetne nasazeni na okruhu.
😄
Trochu problém je, ze i pres “ujisteni” zastupce Motoristu potrebuju letni pneu uz i v zime.
Jenže délka brzdé dráhy je sice veledůležitý parametr, ale zdaleka ne jediný. A je známo, že když výrobce pneumatiky nějaký parametr upřednostní, většinou zhorší nějaký jiný. Proto je největším uměním vyvinout gumu tak, aby byla výborná ze všech uživatelských hledisek. A to nejlépe dovedou značky jako Continental, Good Year či Michelin, špatné nejsou ani Dunlop, Bridgestone či Pirelli. Mimo tento výčet gumy nevybírám. Navíc bych se styděl mít na autě nějaké korejské či nedej bože čínské šlupky!
Letní pneu v únoru?
Když bude v půlce března jako dnes a zítra, tak neřeknu...
K čemu je takový článek?
Když bude v půlce března jako dnes a zítra, tak neřeknu...
K čemu je takový článek?
Ani ne, zase bude další sezóna na zimních