Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

DMCompany: Vyzkoušejte alu kola na své auto

Prezentace klienta
Diskuze (15)
Seznamte se s českou firmou DMCompany s.r.o., zabývající se prodejem široké škály litých kol a patřící k největším ve svém oboru na českém trhu.

Společnost DMCompany funguje na českém trhu už 8 let a už od svého založení se specializuje na dovoz a prodej kol z lehkých slitin. V současnosti disponuje vlastním skladovým areálem s kapacitou 50 000 kusů litých kol a současně i největší specializovanou "kamennou" prodejnou hliníkových kol v ČR, která se nachází v Rokycanech.

Kompletní nabídku kol této firmy si může najít zájemce (kromě řady dalších partnerských webů) na stránkách www.elektrony.cz a www.pneu.cz, významnou část prodejů firmy (až 30 %) je však realizováno velkoobchodně, prostřednictvím autosalonů, servisů, pneuservisů a dalších specializovaných firem. Každoročně je prostřednictvím všech těchto obchodních kanálů umístěno na český trh na 35 000 kusů litých kol, a to od 40 světových výrobců, mezi nimiž nechybí ani všechny hlavní evropské značky. Krom tohoto kompletního sortimentu ráfků z lehkých slitin v nabídce nechybí ani široká škála pneumatik od 30 renomovaných značek a samozřejmostí je též rozsáhlý sortiment příslušenství k elektronům (ventilky, pojistné šrouby, matky a řada dalších doplňků).

A proč pořídit hliníková kola právě přes www.elektrony.cz? K výhodám patří nejen obecně velmi příznivé ceny, ale též řada ještě atraktivnějších akčních a výprodejových nabídek. U DMCompany sází ale i na rychlé dodání, které může garantovat díky aktuálním skladovým zásobám až 20 000 kusů alu kol. Navíc je při zakoupení kol jejich příslušenství a doprava k zákazníkovi zcela zdarma. Letos byl navíc kladen důraz zejména na snížení cen elektronů velkých rozměrů od 17“ do 24 palců, takže zkrášlení vašeho auta už nic nebrání.

Dost podstatnou informací pro zákazníky je, že všechna litá kola v nabídce jsou zcela legální. Mají schválení Ministerstva dopravy, což stále ještě není u nás úplně obvyklé, a díky možnosti vystavení typového listu lze kola zapsat do technického průkazu.

A pak je tu ještě jeden trumf, jenž jinde nenajdete – k dispozici je zájemcům 3D konfigurátor, s jehož pomocí si zákazník může prohlédnout z více úhlů (tedy nikoli pouze z boku, jak bývá obvyklé), jak bude konkrétní elektron vašemu autu slušet. To je i v celosvětovém měřítku velmi neobvyklý počin. K dispozici je na 1500 autorských fotek naprosté většiny aut, dostupných na českém trhu a jejich databáze se nadále rozšiřuje. Zvolit si lze i konkrétní barvu vozu, aby výsledný dojem co nejvíce odpovídal realitě. Konfigurátor se navíc nesnaží zákazníka obtěžovat zadáváním zbytečně složitých specifikací vozů (pokud to není nutné), aby byla obsluha co nejkomfortnější.

U zobrazených alu kol lze měnit velikost a konfigurátor současně doporučí s ohledem na velikost ráfku i optimální pneumatiky. V případě, že si zamilujete velikost, šířku nebo ET ráfku, která bude vyžadovat mechanické úpravy blatníků, budete na to programem taktéž upozorněni. Tím ale on-line nabídka nekončí – webové stránky disponují řadou dalších funkcí a najdete na nich i rádce v podobě testů pneumatik, různých doporučení a informací.

Příprava konfigurátoru si vyžádala dva roky práce fotografů, grafiků a programátorů, ale také investici ve výši více než 3,5 milionu korun, proto DMCompany věří, že bude jejich zákazníkům užitečný. Vyzkoušíte ho také?

Prezentace klienta
Diskuze (15)
23. 6. 2023 20:29
disky na kola
Díky za tip. Musím se přiznat, že sám v poslední době taky tak trochu uvažuji nad tím, jestli si s novými pneu na zimu nekoupit i nějaké disky na kola. Já už jsem se i po nějakých díval a špatnou nabídku v tomto ohledu nemají třeba i tady - https://www.cbdily.cz/…u-komplety-disky Podařilo se mi tam najít pár modelů, které nevypadají za ty peníze špatně.
25. 3. 2010 23:43
Re: Najlepsie z prvovýroby
Jinak já mám taky kola z prvovýroby. Originál AMG - Ronal Made in CZ, takže si nevybereš. ;-)
25. 3. 2010 22:45
Re: Toto je predajca pneumatik????
To je v pohodě... na www.dobrepneu.cz si ten tvůj rozměr taky můžeš zadat, ale maj prd. Ale tam to maj všelijaký.
25. 3. 2010 22:19
Re: Toto je predajca pneumatik????
Jo jo, prave som to chcel vymazat, sypem si popol na hlavu....ssssssss..... ;) Doplietol som cisla (185/60 R15) ....sssss
25. 3. 2010 22:15
Re: Toto je predajca pneumatik????
Snad 185, ne? Jinak musíš k Béďovi Trávníčkovi a kolu štěstí