Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Doporučujeme: Hity týdne 03/2015

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Které články a videa se vám minulý týden líbily nejvíce? Zde je přehled tří nejčtenějších a nejsledovanějších.

Minulý týden na Auto.cz vyšlo 141 článků s novinkami a videi.

Přinášíme přehled těch, které minulý týden vzbudily největší zájem. Které novinky a videa oslovily největší počet čtenářů? Podívejte se na krátkou rekapitulaci.

Na serveru skoda-news.cz se objevil obrázek, který i podle lidí, kteří již nového Superba naživo viděli, zatím nejlépe představuje vzhled očekávané třetí generace vozu. Automobil, jež bude mít světovou premiéru na březnovém autosalonu v Ženevě, bude s největší pravděpodobností výrazně inspirován konceptem Vision C, ostatně jenom lehce zamaskované prototypy vozu se již prohánějí i po tuzemských silnicích, takže třeba na ně narazíte a zhodnotíte základní tvary vozu sami.

Vybržďování je chování, které na silnice jednoduše nepatří. Nepochybujeme, že takto různí řidiči řešili neshody již od nepaměti, s rozšířením palubních kamer však máme možnost podívat se na podobné věci i zpětně na internetu. Třeba jako v případě těchto dvou výtržníků ve stříbrně Octavii Combi a tmavém Golfu Variant, kteří se neshodli při přejíždění z pruhu do pruhu.

Od letošního září už nebude možné prodávat auta s emisemi dle Euro 5, ale výhradně nová Euro 6. Jaké komplikace to pro nás znamená a bez jakých vozů se budeme muset obejít?

Tak, jako se občas stane, že někdo najede na dálnici do protisměru, stejně někdy zvolí řidiči špatný směr i na kruhovém objezdu. Zejména tedy ti starší, dezorientovaní, kteří jezdí méně.

Sestřihy nehod z ruských či ukrajinských silnici jsou již takřka legendární. Mnozí lidé považují tamní řidiče za blázny, podobné věci se však dějí i jinde. Kupříkladu v sousedním Polsku.

Zima trápí řidiče nejen u nás, v americkém státě Michigan došlo začátkem roku k hromadné dopravní nehodě, jejíž bilance je 1 mrtvý a 16 zraněných. Na zasněžené dálnici do sebe kvůli nízké viditelnosti, hustému sněžení a kluzké vozovce narazilo údajně až 193 automobilů. Na tomto videu jde vidět jen část nabouraných vozů, i tak je však jasné, o jak závažnou událost se jednalo.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)