Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fotopozvánka na mmotion 06: Malá Paříž v Holešovicích

redakce AUTO.CZ
Diskuze (99)
Malá repríza pařížského autosalonu ve Veletržním paláci dnes otevřela brány veřejnosti. Rozhodně se je nač dívat!

Ve Veletržním paláci se sešly sexy slečny, krásné automobily a úchvatné motorky. Ovšem ta adjektiva je možné libovolně přeházet, zklamáni nebudete v žádném případě. Jako bonus vás čekají architektonicky upravené interiéry a možnost osahat si několik zhmotněných snů vlastníma rukama (myslíme automobily a motorky, samozřejmě). Mezi hlavní hvězdy patří Alfa Romeo 8c Competizione Spyder, Mercedes-Benz CL a samozřejmě nové MINI. Osobně se přijel podívat i Rolls-Royce Phantom. Mezi motorkami nechybí např. Ducati 1098, celá flotila Harley-Davidsonů či stánek s originálními českými jednostopými výtvory. Více prozrazovat nebudeme, skočte se podívat osobně.

Více informací o výstavě mmotion 06 najdete ve starším článku.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (99)
3. 12. 2006 02:00
Re: Nejdražší auto světa.. možná
:yes:
Avatar - davy
2. 12. 2006 15:36
Re: MMotion
Aaaa, uz to vidim. Ono je to vlastne Murcialgo LP640 :-) Jinak jsou nadherne ty zadni lampy. Jsou inspirovane stihackami na letadlovych lodich. Tomu odpovida i novy barva LP640, ktera se mi na prvni pohled zdala jako zakladovka, ale pak jsem bylo poucen, ze jde jednak o lak metalicky a jednak ze prave ma byt shodna s barvou stihacich letounu:-)
Avatar - davy
2. 12. 2006 15:32
Re: MMotion
Alessio, jsi si jisty tim Murcialegem? Podle mne tam zadne nebylo, videl jsem Gallardo a LP640. A do toho mne nechteli pustit sednout, protoze je konkretniho majitele. Ten pry obcas prijede, auto vyvetra a pak jim ho da do showroomu k novem nablyskani:-) Nejvice mne take dostalo Bentely GT. Ten dojem uvnitr je neuveritelne prijemny. Jako kdyz se dostanes do naprosto jineho sveta, plneho luxusu a pohodli. Corvette je vypada uvnitr levne, ale rekneme si to narovinu, pomer cena/vykon za supersport je podle mne nejlepsi. I v novem Carautu, kde porovnavaji nejrychlejsi auta sveta se drzi na spicce, ale counou je na zlomku konkurence. Jo a premluvil jsem prodejce, aby mi v hale nastartoval Mustanga GT premium. Nadherny zvuk! A to maji za par tydnu dovezt Shelby 500!!!! Uz jsem si zamuvil predvadeci jizdu, cenu jeste nevedel.
2. 12. 2006 14:17
Re: Nejdražší auto světa.. možná
To je prdítko. C-Type má V16, s maximální rychlostí 400km/h. Nádherný auto, viděl jsem ho na vlastní oči v muzeu Audi v Ingolstadtu.[odkaz] .Ale nejvíc mě dostal ten výtah s autama [odkaz]
Avatar - mr.modena
1. 12. 2006 20:18
Re: TAK a je to tam!!!!
no fotil jsem to bez blesku (nemám rád) + stativ