Jak se hledá vůz za 10 milionů?

Komerční prezentace

Moderátor Leoš Mareš si na svém vozidle Rolls-Royce Cullinan v hodnotě 10 milionů korun otestoval kvality zabezpečovacího zařízení od společnosti SHERLOG. Mareš si chtěl vyzkoušet, jestli vyhledávací tým SHERLOG dokáže najít jeho auto do 2 hodin! SHERLOG je rádiové zabezpečení auta proti odcizení s úspěšností dohledání 98 %. Dohledání odcizeného auta probíhá díky vlastní rádiové síti, vyhledávacímu týmu i s letadlem a NON-STOP Operačnímu centru.

Pátrací akce začala v neděli 17. října aktivací poplachu v autě, po ověření Operačním centrem začala akce „hledá se auto Leoše Mareše“. Nasazeno bylo i letadlo, které po neuvěřitelných 44 minutách vypátralo auto a následně dorazil na místo i vyhledávací tým.

Vlastní vyhledávací tým včetně letadla a NON-STOP Operačního centra Vlastní vyhledávací tým včetně letadla a NON-STOP Operačního centra

Leoš Mareš využívá služeb SHERLOGu již několik měsíců a sám si ověřil, jak funguje a že do 2 hodin ho SHERLOG opravdu našel.

Vozidlo úspěšně dohledáno Vozidlo úspěšně dohledáno

Pro SHERLOG a jeho tým to byla ostrá akce, do které byly nasazeny všechny vyhledávací prostředky. Stejným způsobem by tým hledal i vaše auto.

I když hledáme Rolls-Royce nebo Octavii, postup je vždy stejný. Neděláme rozdíly, důležité je najít vaše auto, a proto je tu SHERLOG. Využijte nabídky Operák SHERLOG, která nabízí nezarušitelný rádiový systém bez vstupní investice, a to již od 750 Kč bez DPH měsíčně.

Pro více informací o nabízených službách navštivte naše webové stránky www.sherlog.cz.

Vlastní nezarušitelnou síť tvoří přes 150 pevných vysílacích bodů. Vlastní nezarušitelnou síť tvoří přes 150 pevných vysílacích bodů.

Komerční prezentace
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly