Lipsko je blízko!

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Pro všechny milovníky motorismu začnou od 2.6. do 10.6.2012 doslova žně. Naše sousední země- Německo- pořádá v Lipsku automobilové veletrhy AMI, AMITEC a AMICOM.

Autosalón AMI patří do nejvyšší ligy stejně jako autosalóny v Ženevě, Frankfurtu, Paříži, Tokiu, Detroitu nebo Šanghaji, ale oproti nim má jednu obrovskou výhodu. Máme jej téměř za rohem! Předprodej vstupenek v Česku byl již zahájen.

AMI

Termín konání: 2.6. – 10.6. 2012

Veletrh AMI Auto Mobil International je v roce 2012 jediným mezinárodním veletrhem osobních automobilů v Německu. Bude se totiž nově střídat s veletrhem ve Frankfurtu, tudíž se na něj mohou fanoušci těšit jednou za dva roky.

Další důležitou změnou je timing akce. Dubnový termín byl změněn na červnový, čímž bylo vyhověno přání automobilové branže, aby byl odstup od veletrhu v Ženevě větší.

Už nyní je jasné, že změny byly určitě k lepšímu, jelikož se zde očekává 12 nových automobilových značek, které ještě nikdy v Lipsku nevystavovaly. Letos nově např. Rolls Royce Motor Cars nebo americký výrobce luxusních limuzín s elektrickým pohonem Fisker Automotive. Po delší pauze se zde ukážou Jaguar, Lada, Lexus, Nissan, Seat, Suzuki a Volvo a těšit se samozřejmě můžete i na všechny německé výrobce automobilů.

Hlavním lákadlem akce letos dozajista bude možnost zkušební jízdy nejen v bezprostřední blízkosti areálu, ale i ve městě nebo na dálnici. Loni si projížďku zdarma vyzkoušelo více než 20 tisíc návštěvníků, tudíž i letos lze očekávat velký zájem. Další novinkou je zkušební jízda v elektromobilech, kterou návštěvníkům nabídne deset jejich výrobců. Za tímto účelem byl areál vybaven elektrostanicemi.

V neposlední řadě se dozvíte i o novinkách z oblasti náhradních dílů a své oko můžete potěšit výrobky českých firem Kaipan a Benet, které budou v Lipsku rovněž vystavovat.

AMITEC

Termín konání: 2.6. – 6.6. 2012

Odborný veletrh náhradních dílů proběhne v německém Lipsku letos již po patnácté. Oslovuje především odborníky z automobilové branže. V centru pozornosti jsou především náhradní díly a vybavení pro servisy. Velkou výhodou je i množství informací z oblasti servisu, které návštěvník může získat v rámci bohatého doprovodného programu seminářů a tematických workshopů.

AMICOM

Termín konání: 2.6. – 6.6. 2012

Veletrh AMICOM rozvíjí během třetího ročníku své postavení jako nejdůležitější evropský veletrh branže mobilní zábavy, komunikace a navigace v autě a kolem aut.

Jeho předností je fakt, že se obrací jak k odborné veřejnosti, tak i na široké publikum . Přední výrobci jako ACR, AIV, Alpine, Audio Design, Audio Systém Europe, Clarion, German Maestro,Hama, JVC, Kenwood nebo Pioneer slibují četné inovace a kompletní přehled o všech oblastech automobilové elektroniky. Tématické těžiště leží v letošním roce také v propojení moderní zábavní elektroniky s vlastním automobilem.

Zábava v areálu i okolí

Všechny tři veletrhy nabízí sortiment více než 450 vystavovatelů z celého světa, čímž jsou jedinečné v celé Evropě. Doprovodným programem, který bude největší v historii veletrhů (výstavy, přehlídky, soutěže, atd.) chtějí organizátoři podpořit aktivní zážitek účastníků.

Pokud se, pánové, bojíte, že přijdete o fotbalové zápasy EURA 2012, tak strach mít rozhodně nemusíte. Volné chvíle mezi návštěvou veletrhů si můžete zpříjemnit sledováním velkoplošné projekce, která bude umístěna přímo před výstavištěm od 8.6. Ženy zase dozajista ocení skvělé možnosti nákupů vyskytující se v blízkém okolí a dětem uděláte radost návštěvou zábavního parku BELANTIS, jež patří k největším zábavním parkům na východě Německa.

V Česku můžete získat vstupenky v předprodeji za zvýhodněnou cenu, veškeré bližší informace o veletrzích, ceně vstupenek a programu naleznete na www.lipskeveletrhy.cz.

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly