Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

MKR Group: Hospoda ukrytá v návěsu

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
MKR Group představuje speciální návěs, který se umí proměnit v plně vybavenou hospůdku nebo diskotéku pro 100 osob.

Návěsy, z nichž lze sestavit například kompletní servisní zázemí nebo centrum pro prezentaci, jsou většinou k vidění v depu závodů Formule 1 nebo MotoGP. Při závodech se v nich mechanici starají o závodní stroje nebo se v nich konají tiskové konference.

Firma MKR Group představuje návěs, který vznikl ve Štětí a prakticky stiskem jediného tlačítka se umí proměnit v plně vybavenou diskotéku pro stovku lidí. Ve výbavě nechybí bar s pípou, lednice, myčka, hudební i světelná aparatura. Celý prostor je vytápěný. Využití tak nabízí řadu možností od diskotéky přes catering a hudební festivaly až po reklamní a předváděcí akce.

Celá mechanika rozkládání návěsu na prostornou budovu je ovládána pomocí bezdrátové technologie a k dispozici je i záložní ovládání pomocí kabelů. Celý proces rozkládání trvá zhruba hodinu a musí jej sledovat obsluha, aby byla zajištěna bezpečnost a vznikl stabilní domek.

Mobil bar, jak označují tento návěs u MKR Group má na svědomí německý konstruktér Mario Kress, který vede truckracingový tým MKR Technology.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
15. 1. 2012 23:14
a kam půjdu čůrat?
?