Novinky ve světě aut pro rok 2019

Prezentace klienta

Výrobci aut se v posledních letech mohou doslova přetrhnout. Vzhledem k zákonům musí stále více omezovat emise a tlak na ně doléhá i v podobě čím dál náročnějších požadavků na lepší elektroniku, jízdní vlastnosti i komfort uvnitř vozu. Jaké pozoruhodné novinky se letos ve světě aut objevily?

Škoda Scala by měla oslovit i mladší generaci

Škoda představila automobil Škoda Scala, který má nahradit oblíbený Rapid Spaceback. Jedná se o přímého konkurenta vozů Ford Focus nebo Kia Ceed. Jak jméno z latiny napovídá, Scala posouvá auta ve své třídě zase o schůdek výš, a to nejenom designem, ale především výbavou. Výrobce si od Scaly slibuje, že tento vůz osloví i mladší generaci zákazníků, což se u Rapidu nepředpokládalo. V automobilu je SIM karta s LTE připojením a také aplikace, díky které je možné auto zamknout nebo odemknout pomocí mobilního telefonu. Součástí standardní výbavy je také asistent, který auto udrží v jízdních pruzích, a dále systém nouzového brzdění. Klient si na přání může auto vylepšit také o asistenta, který hlídá mrtvé úhly. O velikost kufru se v novém vozu Scala také bát nemusíte, jelikož právě on se může pochlubit největším kufrem ve své třídě.

 

Sexy Mazda3 s revoluční technologií Skyactiv-X

Novinkou je i Mazda 3, tentokrát s nově vylepšeným motorem. Designové provedení Mazdy snad ani není třeba zmiňovat, neboť Mazda tradičně patří mezi skutečně designově povedená auta, za kterým se otočí nejeden kolemjdoucí. Typická červená barva dodává Mazdě na ještě větší atraktivitě, i tak ale někteří klienti dávají přednost šedé nebo černé barvě. V tomto roce se dočkáme také revoluční technologie Skyactiv-X, dále pak klienti ocení kromě skvělých jízdních vlastností i tichý motor. Cena Mazdy 3 začíná na 520.900 Kč. S půjčkou na tohle auto bez potíží dosáhnete. Půjčku si snadno sjednáte i online s nízkým úrokem od 3,9 % ročně s RPSN 4 %.

Lehčí BMW řady 3 s označením G20

Trojková řada BMW tentokrát představí odlehčený vůz, díky kterému si jízdní vlastnosti užijete mnohem více. Nová generace G20 nabízí modernější interiér, přičemž k vozům, které jsou mimo jiné o několik centimetrů větší, navíc vůbec nepotřebujete klíče. Řada 3 je totiž vybavená digitální kartou, kterou jednoduše můžete nosit při sobě a auto otevírat pomocí chytrého telefonu. Jízdu do rychlosti 60 km/h navíc můžete zautomatizovat, i když stále je potřeba určitá součinnost řidiče. Za zmínku stojí také couvací asistent, který si pamatuje posledních 50 metrů cesty a dokáže auto sám vycouvat.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly