Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Prohlášení AAA AUTO ke kauze přetočených tachometrů

Prezentace klienta
Diskuze (34)
Společnost AAA AUTO v souvislosti se současnou iniciativou ve věci zavedení trestnosti přetáčení tachometrů tuto aktivitu vítá.

V současné době také spolupracuje s vybranými subjekty na možné podobě znění příslušných paragrafů, které by stanovily trestnost přetáčení tachometrů.

„S tímto problémem bojuji já i moje společnost už dlouhých deset let. Z mé profesionální zkušenosti například v Austrálii a USA je přetáčení tachometrů již dobrých 30 let těžkým kriminálním přestupkem. Snahu nové české vlády napravit mezeru v zákoně všemožně podpoříme. Podporujeme navíc trestní postižitelnost i za poskytování hardwaru a softwaru sloužících pro přetáčení tachometrů, stejně jako veřejné inzerování služeb, které jsou s přetáčením či „úpravami“ tachometrů spojené,“ uvedl generální ředitel Anthony James Denny.

Zároveň dodal, že návrhy by poté společnost AAA AUTO chtěla nabídnout politikům k diskusi. „Myslíme si, že když to jde v Belgii, Německu nebo USA, neměl by to být problém u nás. Jde jen o to postavit zákon tak dobře, aby ho vynalézaví Češi nebyli schopni hned obejít,“ konstatoval A.J. Denny.

Prezentace klienta
Diskuze (34)
20. 2. 2024 09:16
stoćenky spis od soukromnika pres inezat sezenes
nejpravdepodobneji na stocenku narazis od podnikaveho dovozce aut z "nemecka" a hlavne pres inzerat, mnohem mene bych se bal koupit auto v bazaru nez od podvodnika pres inzerat!
20. 2. 2024 09:13
lidi si za to muzou sami
lidi se zbavuji aut kde to jde, autobazar je pohodlnejsi nez prodavat pres inzerci a to auto predvadet 27 zajemcum co hledaji kazdou blbost...
Avatar - Krispos
25. 7. 2010 19:06
Re: 60 vrtaček
60 let staré auto stočené na60 kilometrů a k tomu 60 nasraných gratulantů z řad důvěřivých zákazníků >:D
25. 7. 2010 18:03
AAA <b class="smile14"><b>:yes:</b></b>
Ja osobne se musim AAA zastat, jednou jsem tam prodaval auto a jednani bylo vice nez solidni, byt jsme se nakonec nedomluvili ale technici byli naprosto profesionalni a na urovni. Proto jaksi nechapu narky nekterych "nestastniku" jaci ze to jsou v AAA gauneri!!! Samozrejmne, pokud chci za svoje auto penize na ruku musim pocitat s nizsi cenou. No a ze nekdo koupil v AAA nejaky vrak? Ja myslim, ze i prumerne inteligentni simpans je schopen pochopit, ze auto stredni tridy s najezdem pres 200tis.km a v dobrem stavu se vsemi nalezitostmi se v nemecku neda koupit po 10tis.EUR. Proc se tedy potom divite, ze koupite v AAA auto za cca 200tis. deklarovanych 100 tis.km a zjistite , ze neco neni v poradku?
Za to ovsem AAA nemuze, ti pouze plni nesmyslne sny a prani nekterych kupujicich! Jo 3lety AUDI, BMW nebo MB za 200tycek
to je pane nabidka! >:D
Spis by bylo pro nektere jedince lepsi aby sestoupili zpet na zem a radeji si koupili nove auto, vzdyt dnes se da nove auto poridit za neskutecne penize! Ale ma to pouze jeden maly hacek: penize vetsinou nestaci na to, v cem by se zadnice budouciho majitele nejradeji vozila a predvadela! Proste jezdit tim na co ve skutecnosti opravdu "mam" se u nas jaksi nenosi. ;-)
Avatar - gld
25. 7. 2010 12:11
Re: AAA - podvodníci
Nechápem ľudí, čo potrebujú dva krát otočiť každú korunu, ale keď príde na kúpu auta, tak jednajú ako totálni blbci

Nevyznám sa v autách? Nevadí, nie každý sa musí, ale aspoň si zoberiem niekoho čo sa vyzná, prípadne auto pred kúpou zoberiem do servisu na prehliadku

Navyše- čo sa jedná vymáhania si svojich práv..raz keď píšu že sa auto dá do 7 dní vymeniť tak si ho môžem vymeniť, a basta. Len treba riadne buchnúť po stole ak to nejde po dobrom..bazárnici musia byť od prírody tak trochu svine, takže keď vidia lacnú korisť (ženu napr.), radi ju obulíkajú ako sa len dá..