Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Roberts se chce v Brne vrátit v plné formě

Jiří Rozkošný
Diskuze (0)
Kenny Roberts by měl být fit pro GP České republiky silničních motocyklů, která se koná 25.srpna na Masarykově okruhu v Brně.

Kenny Roberts by měl být fit pro GP České republiky silničních motocyklů, která se koná 25.srpna na Masarykově okruhu v Brně. Roberts se v Americe podrobil operaci pravé ruky, která jej zlobila již od předsezónních testů.

Roberts již nezasáhl do posledního závodu před letní přestávkou, který se konal na německém Sachsenringu, a dal přednost operaci. Již od prvních testů před letošní sezonou měl problémy se svaly na pravém předloktí a situace se dále zhoršovala. Roberts původně operaci plánoval až na letní přestávku, ale stále větší problémy jej donutily vše uspíšit.

Mistr světa půllitrů z roku 2000 se již těší na návrat do závodů: „Těším se, že opět pojedu bez psychických i fyzických problémů, které mi mé zranění způsobovalo. Operace by měla přinést okamžité a úplné vyřešení těchto problémů. Těším se, že v Brně budu moci jet jak nejlépe dovedu a očekávám, že tam podám nejlepší výkon této sezony a získám nejlepší výsledek.“

Jiří Rozkošný
Diskuze (0)