Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Šanghaj 2013: Fotogalerie modelek

redakce AUTO.CZ
Diskuze (9)
Děvčata jsou vždy kořením autosalonu, ne každý Evropan je však na netradiční „chutě“ připraven.

Pokud jste někdy zavítali na jeden z velkých evropských autosalonů, nebo si alespoň prohlédli některou z našich galerií modelek, máte velmi dobrou představu o profesionálních modelkách dle euroatlantických měřítek. Čína je však (i v tomto) zcela jiný svět.

Asiaté mají dosti jiné vnímání krásy. Zdejší modelky jsou velmi výrazně nalíčené, stylisté se navíc snaží přiblížit barvu jejich pleti padlému sněhu. Když si to spojíte s až nepřirozenou strnulostí, modelky dokážou po dlouhé chvíle stát a dívat se kamsi do dáli, pochopíte, proč s láskou vzpomínáme na evropské šťavnaté holky. Evropanky navíc nemají problém s focením, čínská děvčata se fotí velice nerada.

Někteří vystavovatelé se snaží přilákat pozornost tím, že svá děvčata naopak obléknou a nalíčí velmi netradičně, z našeho pohledu až lascivně. Říkáme „děvčata“, nicméně některým modelkám bychom měli říkat spíše děvčátka: je z naší pozice těžké odhadovat věk slečen, nicméně faktem je, že trendem je najímání opravdu velmi mladých, hubených a co nejvíce vyzývavých dívek. Ostatně podívejte se sami, připravili jsme pro vás téměř sedm desítek fotografií!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (9)
Avatar - R32
23. 4. 2013 10:10
Re: no toto?!
Ste nepochopili podstatu tohto premysleného ťahu... v Číne nechceli aby ľudia očumovali modelky ale aby sa zamerali na autá >:D
Avatar - Ja Prvni 123
22. 4. 2013 20:07
nevím... školy nemám...
ale mně připadají úplně stejný, jako u nás.
Teda jisté fyziognomické rozdíly tam jsou - myslím druhy, typy... věk i oblíkání...
:-!
Avatar - S8
22. 4. 2013 14:41
Re: Plagiaty
Přesně to mě napadlo taky - je to jak s autama - mizerný kopie Evropy....
Avatar - wawawa
22. 4. 2013 10:18
Plagiaty
az na par europaniek som tam videl len nepodarene plagiaty
Avatar - sargis
22. 4. 2013 10:04
Re: no toto?!
Ale na momente prekvapenia ano >:D