Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

TV Svět motorů (6): Arteon R, rolbování po Jágrovi, Yeti, celoročky

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Šestý díl televizního Světa motorů bude mít premiéru tuto středu večer na Nova Action. Uvidíte v něm hned 2 reportáže z mosteckého okruhu, opravu ledu po Jaromíru Jágrovi, Yetiho na zvedáku, realitu celoročních pneumatik a mnoho dalšího.

Středa, 20:30, Nova Action. A na Voyo

Další středa, další díl. Vždy ve 20:30 na Nova Action. Reprízy potom běží každý pátek v časech 1:30 a 7:40 na stejném programu. Všechny díly najdete také na Voyo

Volkswagen Arteon R na okruhu

Vláďa Kadera vzal nejrychlejšího Arteona na velký mostecký okruh, aby pořádně otestoval pohon všech kol R-Performance Torque Vectoring, sedmistupňovou dvouspojku DQ500 a více než 300koňový dvoulitr EA888 evo4. Dozvíte se, jestli Arteon R driftuje a samozřejmě nebude chybět ani zkouška jeho praktické a komfortní stránky.

Rolbování ledu po Jágrovi

Tomáš Hadač se vydal na hokejový stadion v Kladně, přímo po ostrém tréninku celého týmu včetně Jaromíra Jágra. Velezkušený rolbař pan Soukup předvede, jak se poškozený led dostane do stavu tak perfektního, že i Jágr pozná, kdo ho upravoval.

Yeti pod lupou

Tradiční nekompromisní test Martina Vaculíka. V hlavní roli tentokrát Škoda Yeti z roku 2014. Martin vám jako vždy ukáže na co se u ojetiny zaměřit, jakou specifikaci a motor zvolit a samozřejmě nebude chybět ani technický rozbor na zvedáku. V testu použije skutečnou lupu!

Celoročky na limitech

Přichází doba přezouvání a spousta řidičů si klade otázku, jestli neušetřit používáním celoročních pneumatik. Silničář Petr Slováček strávil celý den důkladným testováním na okruhu v Mostě, aby vám dál přesně změřené odpovědi!

Výstava motorek, čtyřkolek a příslušenství

V televizním Světě motorů vás nikdy neminou důležité novinky. Tentokrát vás Vláďa Kadera vezme na výstavu, která je největším svátkem všech fanoušků motorek a čtyřkolek – MOTOCYKL Praha 2023. 

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Doporučujeme