U Emil Frey Select na vás čeká spousta modelů ze stále oblíbenější kategorie SUV

Prezentace klienta

Oblíbenost kategorie vozů SUV pořád roste a zájem zákazníků se proto upíná i ke kvalitním ojetým vozům – přesně takovým, jaké nabízí Emil Frey Select ve svých čtyřech pražských prodejních místech.

Dopřejte si kvalitní SUV

Automobily z kategorie SUV má v hledáčku stále více zákazníků a také nabídka ze strany výrobců je velmi široká. Pokrývá potřeby od malých městských crossoverů, až po velká rodinná SUV, která zvládnou i pohyb v terénu a jsou přímo předurčena k aktivnímu trávení volného času jak v létě, tak v zimě. U Emil Frey Select je neustále aktualizovaná široká nabídka kvalitních zánovních SUV často do jednoho roku stáří. Jedná se například o atraktivní Peugeoty 2008, 3008, 5008, nebo stylový Citroën Aircross. To však samozřejmě nejsou ani zdaleka jediné modely SUV, které jsou pro vás u Emil Frey Select k dispozici.

Ojetý vůz zcela bez obav

Jednou z hlavních výhod švýcarského certifikovaného programu prodeje ojetých vozů Emil Frey Select, je seriózní a zcela transparentní přístup ke všem zákazníkům, který si nezadá s tím, jak se prodávají zcela nové automobily. V široké nabídce jsou totiž prověřené vozy, které prošly důkladnou vstupní technickou prohlídkou a je u nich garantován i původ a stav najetých kilometrů. Kromě toho se v drtivé většině jedná o modely s nadstandardní bezpečnostní i komfortní výbavou.

Okamžitá testovací jízda samozřejmostí

Emil Frey Select má v Praze hned čtyři prodejní místa, kde mohou zákazníci vybírat z desítek kvalitních ojetých vozů za atraktivní ceny. Například centrum ojetých vozů v Kolbenově ulici na Praze 9 je pojato jako showroom s veškerým technickým zázemím, takže zde není problém dát auto na zvedák a provést detailní technickou prohlídku. Velká prodejní plocha na vás čeká také v Pražské ulici v Praze 10 - Hostivaři, kde je na jednom místě koncentrováno velké množství nabízených automobilů. Veškeré vozy jsou kromě toho připraveny k okamžité testovací jízdě, takže má zákazník vždy možnost se s vybraným modelem skutečně důkladně seznámit i v provozu.

Nároční klienti si přijdou na své

I když se sice bavíme o ojetých vozech, ani náhodou to neznamená, že by zákazníci měli slevit ze svých vysokých nároků. U Emil Frey Select k tomu totiž ani nemají žádný důvod. Těžiště nabídky tvoří bohatě vybavené modely, které mají vysoký bezpečnostní i komfortní standard. Právě proto, že je o takové vozy největší zájem, vybírají u Emil Frey Select ze své široké evropské prodejní sítě vozy v takových specifikacích, které jsou atraktivní pro české klienty. To samé platí i o motorizacích – od jednoho modelu jsou v nabídce velmi často různé verze pohonu, takže si zákazník může vybrat pro něj tu nejlepší kombinaci podobně, jako když si konfiguruje nový automobil. Vždyť se v aktuální nabídce Emil Frey Select přesvědčte sami.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly