Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

V mezinárodní soutěži Škoda Service Challenge 2014 se nejvíce dařilo Rumunům

Ondřej Chamilla
Diskuze (0)
Mezinárodní soutěž Škoda Service Challenge 2014, která se soustředí například na ty nejlepší servisní techniky, servisní poradce či lakýrníky, již zná své vítěze.

Čtvrtý ročník interní soutěže firmy Škoda Auto již zná vítěze ve čtyřech hlavních kategoriích. Všech 140 účastníků z 33 zemí světa patří mezi ty nejlepší zaměstnance české automobilky, čímž získali možnost zúčastnit se tohoto klání.

Jedničkou mezi servisními poradci je Andrei Cristian Lascar z Rumunska. Jako nejlepší servisní technik byl vyznamenán Thijs Veenstra z Nizozemska. Uspěli i zástupci České republiky, konkrétně Pavel Pluhař jakožto nejlepší lakýrník. Mezi vedoucími skladu zase kraloval Manfred Ruch z Německa. Celkově nejlepší tým pochází z Rumunska a nejlepším reprezentantem importéra je rovněž Rumun, Marian Musat.

Dvoudenní finále v Praze a Mladé Boleslavi se účastnili mimo jiné specialisté z Číny, Indie, Ruska či Jižní Ameriky. Finále zahrnovalo to samé, co národní kola, tedy teoretické a praktické úkoly. Škoda značně investuje do kvalifikace svých zaměstnanců a tato soutěž je vrcholem snahy automobilky.

Ondřej Chamilla
Diskuze (0)