Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Je tohle nejhorší řidička roku?

Aleš Dragoun
Diskuze (19)
Někdo tvrdí, že žena za volantem znamená auto bez řidiče, průzkumy ovšem říkají, že něžné pohlaví je opatrnější a ohleduplnější.

Ale, je pravda, že řidičky více zmatkují. Ne, nechceme vyvolávat spory mezi oběma pohlavími. Jihokorejka na videu ovšem tomuto faktu dává za pravdu, takže patří spíše do té první jmenované skupiny. No, posuďte sami.

Incident se odehrál už 28. září loňského roku, ale to nic neubírá na jeho atraktivitě.

Řidička se po chvíli váhání nakonec odhodlala vjet na rampu parkovacího domu. Své stříbrné daewoo ovšem okamžitě doslova oholila o zeď z levé strany. Pak se zastavila, zřejmě do něčeho opět narazila, ale to nám průmyslová kamera na parkovišti neodhalila, ale předek příliš rozbitý nakonec nebyl.

Poté dáma vylezla z vozu, chvíli se rozhlížela, pobíhala okolo a poté se potopila znovu dovnitř. Na co sahala, proboha? Vyhazovala zařazenou rychlost? Snad neuvolňovala páku ruční brzdy? Nejspíš ano, protože se neovladatelné auto rozjelo znovu proti té samé zdi, tentokrát z opačného směru. Levé přední dveře, které zůstaly otevřené, se pochopitelně ohnuly dopředu.

Za méně než minutu tedy dokázala řidička nabourat celkem třikrát! Zda se nakonec přece jen dočkala pomoci od muže z ulice či řidiče malého náklaďáčku, nám už záznam bohužel neukazuje.

Aleš Dragoun
Diskuze (19)
Avatar - Bubáq
13. 6. 2012 12:49
Něco tu nehraje!
Pokud vím, v Koreji (jižní) se jezdí vlevo. Toto Daewoo má volant na levé straně... a také auta na ulici v pozadí jezdí podle pravostranných pravidel... něco tu nehraje. I když to nemá vliv na samotnou směšnost situace... Ona vlastně ta situace je směšná jen potud, pokud tato dáma s platným vůdčím listem neohrozí či neomezí jiné účastníky silničního provozu v Koreji. Myslím, že není důležité, zda ženy a dámy mají lepší či naopak horší vlohy pro řízení auta v hustém a nepříliš přátelském provozu kdekoliv na zeměkouli. Jde hlavně o to, zda si každý jednotlivý řidič nebo řidička uvědomují svoje nedostatky za volantem a přizpůsobí tomu svou jízdu. Popř. nejízdu.
12. 6. 2012 16:32
Re: Ani nevite jak to bylo
to jsou mi ale kecy. Software může auto zastavit, když ví(vidí) více než řidič, ale když řidič dupne na brzdu, tak auto musí zastavit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ta… ta kráva v tom tvém videu evidentně nezapoměla histerčit, ale zapoměla dupnout na brzdu.

PS: sem se na to podíval ještě jednou a spíš tipuju to, že tam ladila rádio nebo psala sms, ... prostě se nedívala ven a srazila ji!
12. 6. 2012 16:27
Re: šikula
přesně, není to jenom o její houposti, ale také o jejím štěstí, na konci to mohlo skončit hůř :-(
12. 6. 2012 16:24
Re: telefonat
no víš miláčku, já za to vlastně nemůžu, za to může ten architekt co tyhle garáže projektoval a od teď už se nebudeš muset zdržovat s otevíráním dveří :D
12. 6. 2012 13:33
Re: telefonat
:yes: :yes: :yes: