Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Muž předvádí zvuky různých vozidel, pobaví přitom piloty rallye

David Bureš
Diskuze (6)
Zvuk motoru se snažil předvést ve svém životě zřejmě každý z nás. Tak realistický jako v případě Daniela Jovanova ale náš hlas určitě nezněl.

Daniel Jovanov se poprvé proslavil před dvěma lety v talentové soutěži Austrálie má talent, kde realisticky předváděl zvuky různých vozidel. Nyní svoje umění předvedl jezdcům rallye z týmu Volkswagen Motorsport.

Australský mladík nechal piloty na přiloženém videu hádat, jaký vůz právě předvádí. Andrease Mikkelsena, Jari-Matti Latvalu i Sebastiena Ogiera svým uměním pobavil, ale i překvapil.

Zvuky aut předvádí Jovanov velice realisticky, piloti rallye navíc zřejmě mají ostrý sluch, poznali totiž všechna předváděná vozidla. Mezi nimi nechyběl monopost Formule 1 (ne ten letošní) či Lamborghini Gallardo, Jovanov samozřejmě neopomněl ani Volkswagen Polo R WRC, se kterým Mikkelsen, Latvala a Ogier letos závodí.

David Bureš
Diskuze (6)
Avatar - Pekelná Micinka
17. 8. 2014 16:44
Re: Vrrn vrrn
Proti němu nic, marný to povzdech nad současnou úrovní acz.
Avatar - woody-alien
17. 8. 2014 09:48
Re: Vrrn vrrn
Je výbornej.... ;-) Ovšem jak jsem znal svého otce, ten podobné revuální srandičky vždy komentoval slovy : "Ten má ale stráááášlivej odpor k práci." >:D >:D
17. 8. 2014 08:23
Re: Vrrn vrrn
Nebuď úzkoprsej, ten kluk je výbornej :yes: >:D
Avatar - Pekelná Micinka
17. 8. 2014 01:41
Vrrn vrrn
Píčovinky, na to vás užije, ale třeba článek o Toyota FT-1 Graphite Concept jsem neviděl.
16. 8. 2014 19:18
Re: tieto videa dokazu pobavit
Jo, takovy videa me bavej. Mozna trochu zbytecne navazeni do citroenu, leda snad kdyby mel v nedavne dobe technicke problemy, nevim WRC moc nesleduji. Dalsi povedene kousky: [odkaz] [odkaz]