Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Opomenutí parkovací brzdy se nevyplácí

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Zajištění vozu parkovací brzdou je úkon, který má mnoho řidičů doslova zautomatizovaný, ale řada jich na ni dokáže velmi jednoduše zapomenout.

Při zastavení vozidla by se měla používat ruční brzda. Řidiči z této kompilace si tuto poučku pro příště zajisté zapamatuje. Nezabrzděné auto se totiž snadno rozjede i na zdánlivě rovné ploše.

Následky opomenutí parkovací brzdy totiž nemusí skončit šťastně tím, že se vůz podaří dostihnout a zastavit, ale může dojít i na poměrně velké škody na majetku či dokonce ke zranění zúčastněných osob.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
20. 6. 2016 15:06
ti ostatni
Njn, aspon na rozdil od "idealnich zemi EU" tam umeji ridit vlaky tak aby se nesrazely kazdy druhy mesic. Co se silnic tyce, tak kazde hovado co potkam ma bud brnenske nebo rakousko/nemecke espezedky. :-!
Avatar - Ghostyx
20. 6. 2016 14:32
Re: Ti dva
Jooooo Amerika a Rusko, velké to země, země nejen neomezených možností, ale i neomezené hlouposti a že těch naprosto tupých ichtylů tam je hafo, wo tom svědčí četná videa rozšířená po celém netu... >:D :yes:
Avatar - Uživatel_5340709
19. 6. 2016 20:16
Ti dva
američtí dementi, co jeden nezabrzdí, druhej zachraňuje a taky nezabrzdí, a pak je to ještě přejede............... , to bych řekl že snad ani nejde vymyslet. :-) :yes: