Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Transformers 5 bude film nabitý superauty

David Bureš
Diskuze (0)
Během natáčení pátého filmu série Transformers bylo zachyceno množství superaut. Ve snímku bude mimo jiné účinkovat unikátní Lamborghini Centenario.

Na konci června příštího roku vstoupí do kin již pátý snímek série Transformers, tentokrát s podtitulem Poslední rytíř. Už v minulých dílech této ságy se objevilo množství zajímavých aut, což je trend, ve kterém bude pokračovat i připravovaný film.

Natáčení akčního snímku aktuálně probíhá v Londýně, kde byli filmaři zachyceni i s auty účinkujícími ve filmu. Mezi nimi vévodí Lamborghini Centenario, unikátní dvanáctiválcový supersport postavený k letošnímu výročí 100 let od narození zakladatele italské automobilky Lamborghini.

Také další vozy jsou ale nadmíru zajímavé. Opět nebude chybět žlutý Chevrolet Camaro, známý Bumblebee, tentokrát však ve velice upravené formě. Během natáčení byl rovněž zachycen Aston Martin DB11 nebo McLaren 570S. Poslední jmenovaný dokonce slouží jako kamerové vozidlo, což naznačuje, že se při natáčení jezdí opravdu rychle.

Filmová série Transformers je inspirovaná stejnojmennými hračkami, roboty, kteří jsou schopní se transformovat do podoby automobilů. Pátý snímek vstoupí do českých kin 22. června 2017. Do režisérského křesla opět usedl Michael Bay, mezi herci nechybí Michael Wahlberg nebo Anthony Hopkins.

David Bureš
Diskuze (0)