Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vlastníte Ferrari Enzo? Můžete ho vyměnit za soukromý ostrov

Michal Fokt
Diskuze (7)
Jeden Američan chce supersportovní Ferrari Enzo tak moc, že je ochotný jej vyměnit za obyvatelný ostrov ve floridském Port Orange. A o tom už se vyplatí přemýšlet, ne? Koupíte si jiné Ferrari.

Vášeň, pokud už to tedy není posedlost, pro jedno konkrétní auto, dovedlo jistého Američana k podání velmi nezvyklého inzerátu. Shání Ferrari Enzo, tedy auto, kterých se vyrobilo jen 401 kusů a dnešních dnů se určitě nedožily všechny exempláře, oslovuje tedy velmi úzkou skupin (hodně bohatých) lidí.

A jak takového pracháče přesvědčit, aby svoje Enzo pustil? Výměnou nabízí svůj soukromý ostrov v Porto Orange na Floridě, což se určitě nestává často. Tedy přesněji řečeno jeho část, odpovídající přibližně ceně Enza. Ovšem nepropadejte skepsi, pokud nemáte Ferrari na výměnu, můžete si část ostrova koupit i tak, je k mání za relativně slušných 1,2 milionu dolarů, tedy za nějakých 24 milionů korun. Za tyhle peníze dostanete tříakrový, převážně zalesněný pozemek. Aligátoři jsou v ceně. ;-)

Michal Fokt
Diskuze (7)
3. 9. 2013 13:16
O slepičce a kohoutkovi
Enzo za ostrov, ostrov za vodní elektrárnu, vodní elektrárnu za rybník, rybník za kurník, kurník za prase, prase za husu, husu za chleba.... Jako z pohádky >:D
Avatar - flyboyeda
3. 9. 2013 12:44
Fejk ?
ten ostrov je teda nic moc, nehledě na špatnou likviditu ostrova

Enzo je krásné auto, ale 458 je skoro stejně rychlá a nová 458 scuderia, nebo jak se jmenuje bude minimálně stejně rychlá na-li rychlejší jak Enzo

Majiteli ostrova asi ale nejde o rychlost
3. 9. 2013 12:39
Re: na tipcars mají
Tak nějak. Není ostrov jako ostrov.
Avatar - PTS
3. 9. 2013 11:26
Re: na tipcars mají
Já bych to spíše viděl, že se chce zbavit toho ostrovu :-) Enzo na prodej se dá najít vždy
3. 9. 2013 11:09
na tipcars mají
pošlete mu odkaz na prodejce ;-) [odkaz]