Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto.cz: Modernizace komunitní sekce

Diskuze (1)
Nové blogy jsou jen jednou z dubnových novinek Auto.cz

Komunitní sekce Auto.cz, to byl zatím ten nízký šedivý pás ve spodní části hlavní stránky Auto.cz. Počínaje dneškem přichází změna – služby určené přímo vám, uživatelům, dostaly víc prostoru a rozzářily se do barev.

Začněme blogy. Výpis aktuálních příspěvků už nečítá pět, ale rovnou deset nejnovějších. Vaše blogové příspěvky tak budou viditelné déle, resp. můžete zvýšit svoji blogovou aktivitu bez obav, že by se novému příspěvku nedostalo potřebné pozornosti.

Levá polovina patří Moje.auto.cz – uživatelským recenzím automobilů. Také zde jsme zvětšili množství prezentovaného obsahu. Kromě sedmi nejlépe hodnocených recenzí (průměr bodového hodnocení od ostatních uživatelů, kteří mají zveřejněnou recenzi) a sedmi nejnověji přidaných recenzí je tu ještě pás deseti Nejlepších recenzí. V něm se zobrazují recenze doporučované redakcí Auto.cz.

Pod Moje.auto.cz a blogy se do celé šířky roztáhlo diskusní fórum. Co je zde nového? Místo odkazu na jediný, nejnovější příspěvek, přinášíme výpis 14 nejaktuálnějších témat. Získáte tak přehled, co se děje a kde se nejvíc diskutuje.

Diskuze (1)
Avatar - iudex
18. 4. 2011 12:33
Krok správnym smerom
Pochvala redakcii za tieto zmeny, je to jednoznačne krok správnym smerom. Sekcia MACZ si ten väčší priestor plne zaslúži. :yes: