Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto Moto Girl 2017: Vyhlašujeme výsledky!

Martin Machala
Diskuze (10)
Vyhlášení výsledků jsme vám slíbili už na toto pondělí, letos jsme se ale potýkali hned s několika problémovými účastníky. Vysvětlím.

U tradiční porotcovské desítky je to jednoduché – společně s ostatními členy redakce jsme zasedli a podle našeho nejlepšího vědomí a svědomí jsme vybrali desítku nejhezčích fotografií, jejichž seznam uvádíme níže.

1. Aneta Jirušová

2. Marcela Suchánová

3. Viktoriya Nepeyvoda

4. Kačí Šustrová

5. Rostislav Gromnica

6. Petr Valent

7. Milan Janeček

8. Ondřej Koníček

9. Štěpán Fišer

10. Jan Dobisik

Veřejné hlasování však letos bylo komplikovanější než v minulých letech. Už podle počtu hlasů na prvních čtyřech místech je jasné, že tady něco nehraje, což potvrdila revize našich IT specialistů. Ne že bychom nevěřili, že naše soutěž nemůže zaujmout i zahraniční čtenáře, hezkých děvčat se letos sešlo docela dost… Ale opravdu důvodně pochybujeme o tom, že se nám podařilo oslovit tolik fanoušků v Rusku, Singapuru, Indii, USA, Kanadě, Rumunsku nebo Turecku. Jak se píše v našich pravidlech, „provozovatel je oprávněn ze soutěže vyřadit fotografie, u které byl zjištěn podvod při hlasování“. A přesně toto se stalo u fotografií na prvních čtyřech příčkách.

Vítězem se tak stává až fotografie na původně pátém místě, tedy Tuning and Drift girl. Gratulujeme! A stejně tak i fotografiím na dalších místech!

1. Pavla Vokolková

2. Jan Byvan

3. Karolína Pařízková

4. Andrea Vostárková

5. Tereza Ranglova

6. Jiří Ottomanský

7. Míra Kubů

8. Veronika Růžičková

9. Lucie Tomiczková

10. Ondřej Prudký

Martin Machala
Diskuze (10)
19. 9. 2017 01:31
83>@L99101102
>:D A<5E
Avatar - 3_diamanty
17. 9. 2017 12:50
Re: Přehlídka českého nevkusu a amatérismu
par foto je tam ozaj dobrych a schopnych ale celkovo je fakt velmi slaba uroven celej tejto "sutaze" ...

z umeleckeho hladiska splna uz taku tu slusnu uroven snad len jedna-dve fotky... paci sa mi to foto s tym modrym mustangom... aj pozadim aj stvarnenim celkoveho zladenia auto-pozadie-baba... aj celkovo vyvazenostou objektov na fotke ... pochvala... vidno ze toto nefotil amater.. a chvalim aj tu ciernobielu foto s motorkou a tou babou na nej ( presne tu som chvalil aj naposledy kedze v minulej galerke bola tiez )
Avatar - Floyd
17. 9. 2017 03:03
Re: článek hodný šéfredaktora
Karle, to je hodně smutný co? Asi na to napsat něco víc bylo za celý týden málo času, ono naplánovat vyhlášení soutěže na začátek frankfurtského autosalonu chce taky velkého fištróna velikosti páně Machaly. Že se výsledky zveřejní skoro o týden později, jistě jen na nátlak soutěžících, a ještě takto odbytou formou, je přesně odraz toho, jak a kam Machala vede celé Auto.cz. Do pr.....

Pane Machalo, zamyslel jste se nad tím, že tento článek budou číst také čtenáři, kteří stejně intenzivně jako redaktoři a Vy osobně nesledovali dlouhé týdny tuto soutěž a že tedy netuší, kdo jakou fotku poslal? Vyhlásit výherce formou obyčejného seznamu bez jakýchkoliv podrobností jako je třeba počet hlasů a která jeho fotografie z iks dodaných je ta úspěšná, to chce opravdu velké IQ! Gratuluji, vaše empatie k čtenářům dosáhly minima. Ne, nuly! Stačilo přidat popisky a bylo by vymalováno. V minulosti jste ukázali, že to umíte a že to jde. Je to tak moc práce? Asi je.

Jen pro zajímavost: Které jsou ty čtyři vyřazené fotografie? Proč je v článku neukážete? Proč nezveřejníte, kolik měly kliknutí a jak vaši IT technici rozklíčovali, odkud které hlasy přišly? Proč neuděláte rozhovor s technikem, který by toto čtenářům objasnil? Technet byste tím poslali do kolen a čtenářům poskytli víc než jen přepis tiskových zpráv atp., jak je vám někdy vyčítáno. Ale to by bylo moc práce, že? A protože na Wartburg se mnohem hůř shání reklamní penízky než třeba na Škodovku, kašlem na to, že?

Mimochodem, hodně jsem se těšil na reportáže s okruhovou Octavií? Copak copak, dojezdil jste, nebo jen mám smůlu a jednotlivé články jsem v té spoustě jiných kvalitních každý den přehlédl? Prdlajs, kašlem na tebe čtenáři, žádné vysvětlení nedostaneš! Pane Machalo, :no: :no: :no:
Avatar - Floyd
17. 9. 2017 02:57
Re: Přehlídka českého nevkusu a amatérismu
Vytuněné plečky - tak to mě odrovnalo >:D >:D >:D
Avatar - Bully_
16. 9. 2017 21:58
Fuj.
8-s