Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Koncernový večer v Paříži: Podívejte se na záznam z akce

David Bureš
Diskuze (2)
Značky koncernu VW Group představily své novinky pro nadcházející autosalon na již tradičním koncernovém večeru ještě před oficiálním zahájením samotné výstavy.

Koncern Volkswagen Group sice po kauze Dieselgate musí šetřit, svého prestižního tzv. koncernového večera se však nevzdává. Své novinky pro nadcházející pařížský autosalon německý výrobce jako již tradičně představil s předstihem, a to již ve středu 28. září od 20:00. Díky vysílanému streamu jste mohli Volkswagen Group Media Night sledovat živě přímo na stránkách Auto.cz. Nyní je k dispozici záznam z akce.

Letošní koncernový večer se koná v extravagantní budově Nadace Louise Vuittona v Paříži, přičemž automobilka se něm rozhodla prezentovat svoji budoucnost. Výrobce tvrdí, že automobil dnes čelí dosud největším změnám od svého vynalezení. Pomocí koncernového večera tak chtěl zodpovědět na otázky související s těmito změnami: Jakou roli v tom bude hrát design? Jaký význam budou mít značky ve světě nové mobility? VW Group se samozřejmě pochlubí i tím, jak na těchto výzvách pracuje i on sám. Prozraďme, že to je snaha o mohutnou expanzi v oblasti elektrických aut.

Dost už ale bylo řečí. Teď už se pohodlně usaďte a sledujte záznam z akce, která však přítomné příliš nenadchla:

David Bureš
Diskuze (2)
Avatar - Floyd
28. 9. 2016 20:53
Re: Katastrofa
Souhlasím s tebou, toto byla fakt katastrofa. Na show během koncernového večera jsem se vždycky těšil a sledoval - dneska taky, ale to co jsem viděl, z toho mi bylo na zvracení. Řekl bych, že po tomto fiasku už žádný další koncernový večírek nebude a v Ženevě se to svede na Dieselgate a nutnost šetřit.
Za mě dnes :no: :no: :no:
28. 9. 2016 20:45
Katastrofa
To, co VW Group udelali s podobou tradicnich koncernovych prezentaci pred velkymi autosalony, je naprosta katastrofa. Vzdycky me bavilo to sledovat, ale uz v Zeneve to bylo hrozny a dnes to dosahlo vrcholu. Pro me katastrofa.