Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Paříž: Program

Vitek
Diskuze (0)
Mezi vystavovateli aktuálního ročníku je celkem 53 automobilových značek.

Mezi vystavovateli najdete koncern Volkswagen s většinou svých značek (Bentley a Lamborghini se letos neúčastní), domácí značky Renault a Citroën, japonské zástupce Mitsubishi, Suzuki a Nissan a spoustu dalších.

Divácky největší zajímavost v programu

Hlavním lákadlem programu je hala číslo 8, která byla vyhrazena pro sportovní vozy, sci-fi auta, vozy tajných agentů a další zajímavosti.

Auta, která diváci dosud mohli obdivovat jen v kině, mají v této hale vždy vymezený vlastní prostor pro důkladné zkoumání zvědavých návštěvníků pařížského festivalu.

Kalendář

  • Čtvrtek 29. září – Press Day
  • Pátek 30. září – Novináři a vystavovatelé
  • 1- 16. října - Otevřeno pro veřejnost

Vstupné pro dospělého činí 16 €, jeden dospělý a jedno dítě stojí 25 €, vstup pro jednoho dospělého a dvě děti pořídíte za 34 €. Vstupenky si můžete zakoupit přímo na výstavišti nebo online.

Výstaviště otevírá své brány v 10 hodin dopoledne, novinky z automobilového světa si můžete prohlížet až do osmi do večera. Každý čtvrtek a pátek výstaviště nabízí prodlouženou otevírací dobu a to až do 22 hodiny. Pro rodiny s dětmi bude k dispozici dětský koutek, kde vám děti v případě že je procházení mezi pařížskými automobilovými novinkami nebude bavit, pohlídají.

Pokud pojedete na autosalon autem, zadejte do navigace adresu: 40 Boulevard Victor, 75015 Paris, případně GPS souřadnice šířka 48.83 a délka 2.29. Mapu s rozmístěním parkovišť si můžete stáhnout na stránkách autosalonu. Dáváte-li v Paříži přednost městské hromadné dopravě, můžete využít metro linky číslo 12 (stanice Porte de Versailles) a číslo 8 (stanice Balard), autobusy číslo 38 a 80 (Porte de Versailles) nebo tramvaje číslo 3a a 2 (Porte de Versailles, Parc des Expositions)

Vitek
Diskuze (0)