Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bude takto vypadat Trumpova kolona? A Air Force One jako monstrum s osmi motory

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Limuzíny i letadla dosavadních prezidentů Spojených států amerických sice svou velikostí, komfortem a rozsáhlou bezpečnostní výbavou vynikají nad ostatními, ale vize těchto strojů pro Donalda Trumpa se již pohybuje ve světě science fiction.

Nově zvolený americký prezident Donald Trump má při své inauguraci v lednu 2017 dostat nový prezidentský speciál, který bude s největší pravděpodobností evolucí současné limuzíny Cadillac DTS, které se přezdívá The Beast.

Neill Blomkamp, režisér sci-fi snímků District 9, Elysium, Chappie a rovněž nejnovějšího propagačního filmu pro značku BMW, ovšem opět popustil uzdu své fantazii a z jeho dílny zamířila do světa velmi krátká videa, která odhalují jeho představy o nových prezidentských speciálech.

První video nabízí průjezd prezidentské kolony, jíž vévodí obrovská šestikolová limuzína, která vedle svých rozměrů ohromuje záplavou zlata a ostrou výzbrojí, ježící se v otočné věži na kapotě před čelním sklem.

Podobně odvážná je i vize letounu Air Force One, která vychází z dvoupatrového dopravního letadla Airbus A380, ale na rozdíl od jeho čtyř motorů jich má rovnou osm a na hřbetu si veze obří skleník. Podobně jako u limuzíny ani zde nechybí pořádná výzbroj ve stylu armádních AC-130H/U gunship a celkovou mohutnost stroje umocňuje pásový podvozek.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Avatar - Stejsn
15. 11. 2016 23:33
Budu
na Primě... 8-s
Avatar - nalimer
15. 11. 2016 20:55
Srandy kopec
:-(
15. 11. 2016 17:47
Clintonovej kolóna
by bola v dúhových farbách s africkými motívmi.
To je humor ;-\
15. 11. 2016 14:04
No dobře..
Posledně jsem to tady bránil, že vlastně proč si takhle u pivka nepřečíst, čím jezdil a jezdí Trump, todle už je ale fakt pí.čovina:)