Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový BMW film je tady, aneb propagace nové řady 5 ve velkém stylu

David Bureš
Diskuze (7)
Série akčních filmů o vozech BMW se vrací po 15 letech. Hlavní roli v prvním zveřejněném snímku hraje nová řada 5.

Fanoušci BMW si jistě dobře pamatují reklamní sérii ze začátku milénia, která pomocí krátkých videí propagovala tehdejší modely s modrobílou vrtulkou na přídi. BMW filmy se letos vrací, první z nich byl právě zveřejněn, jako reklama na novou generaci řady 5.

A spolu s akčními snímky se vrací i herec Cliwe Owen, který si zahrál tajemného řidiče plnícího různé úkoly již v původní osmidílné sérii. První letos zveřejněný film se jmenuje Útěk (v originále The Escape), který chce být zároveň holdem původní sérii z let 2001 a 2002.

Stejně jako před lety se i tentokrát o tvorbu videí starají slavná jména. Útěk režíroval Neill Blomkamp, režisér filmů District 9 nebo Elysium, který pochází z Jižní Afriky. Po Owenovu boku si pak zahráli 22letá herečka Dakota Fanningová známá třeba ze ságy Twilight nebo Jon Berthal působící v seriálu Daredevil.

Více už ale nebudeme prozrazovat, protože v tomhle případě samotné video řekne mnohem více než pár slov. Jen nám v diskuzi prozraďte, zda se Útěk má podle vás šanci se stát podobnou legendou jako kdysi video Hvězda, v němž excelovala zpěvačka Madonna.

David Bureš
Diskuze (7)
5. 11. 2016 07:30
..
8-s
Boze moj, tomuto videu som venoval 5 minut svojho zivota. BMW prezije strelbu, da k zemi vrtulnik... co som komu spravil. Ocitnut sa na tomto v kine tak po 15 minutach odchadzam...
25. 10. 2016 08:26
Re: vw skandál
**** se holt pozna hned na prvni pohled, tohle platilo a vzdy platit bude.
25. 10. 2016 02:48
vw skandál
to samé se dalo natočit se škodou octáviou rs...
Avatar - Egi
24. 10. 2016 18:12
Re: PROČ ?
Jasně, tohle je důstojné pokračování původních filmů. Já mluvím o dnešních reklamách na auta. Když třeba zakáží reklamu na Audi R8, protože v ní Auto jede rychle.

[odkaz]
24. 10. 2016 17:57
Re: PROČ ?
Pusť si první filmy. Ty taky rozhodně nebyly pacifistické.
Za mně
:yes: