Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chceš se stát závodníkem? Junior Racer nabízí příležitost

Ondřej Láník
Diskuze (8)
Každý mladý kluk, který se zajímá o motorismus, by se rád alespoň jednou postavil na start závodu s patřičně vybaveným vozem. Tento krásný sen se ovšem splní jen malému množství těchto nadšenců. Také proto je tu nový projekt Junior Racer.

Každý mladý kluk, který se zajímá o motorismus, by se rád alespoň jednou postavil na start závodu s patřičně vybaveným vozem. Tento krásný sen se ovšem splní jen malému množství těchto nadšenců. Nemají potřebné finance na své začátky a prokázat své dovednosti tak není vůbec snadné. Také proto je tu nový projekt Junior Racer.

Tento projekt, který je zaměřen především na budoucí jezdce ve věku 15-25 let, hledá formou konkurzu talenty. Konkurz je zaměřen hodně všestranně a ten nejlepší musí být opravdu nejlepší. V odborné porotě, která bude posuzovat jednotlivé disciplíny a jezdce je Pavel Svoboda, účastník závodů do vrchů, závodů na okruzích s tahači Liaz, automobilových soutěží a pouštních rallye Dakar a rallye faraonů. Druhým patronem se stal Martin Matzke, který letos vstoupí do nově vzniklého BMW 1 Challenge a má za sebou Národní formuli 1400 a rakouské mistrovství Formel Lista Masters.

Konkurz bude probíhat 20.5.2006 a přihlášky lze zasílat do středy 17.05.2006. Vše se uskuteční na letišti v Hoškovicích s půjčenými vozy, což zaručuje vyrovnanost. Bude zábava, hrát kapela, zkrátka show s tím nejlepším pro výherce: dvěma závody do vrchu v zajištěném okruhovém voze Ford Fiesta od pořadatelů.

Abyste se mohli o první cenu ucházet, je třeba složit startovné 5355,-Kč, pokud se přihlásíte ve skupině po čtyřech, zaplatí každý z vás za startovné jen 3451,-Kč.

Více se dozvíte na www.junior-racer.wz.cz.

Ondřej Láník
Diskuze (8)
20. 4. 2006 16:30
Re: Jeď jeď jeď - přidej!
:yes: :-)