Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chrise Evanse v novém Top Gearu doplní „Joey,“ slavný herec Matt LeBlanc

David Bureš
Diskuze (12)
Herec známý hlavně díky roli Joeyho ze seriálu Přátelé se v Top Gearu již objevil jako „hvězda v autě za rozumnou cenu.“

BBC pracuje na nové verzi slavného pořadu Top Gear. Jako hlavní tvář pořadu byl vybrán moderátor Chris Evans, nový Top Gear ale nakonec nebude moderovat sám, jak se dosud spekulovalo. V chystané 23. řadě Top Gearu se po Evansově boku objeví herec Matt LeBlanc.

LeBlanc se nejvíce proslavil postavou Joeyho Tribbianiho v sitcomu Přátelé. Americký herec však není jen komikem, ale také automobilovým fanouškem a dobrým řidičem, což je pro Top Gear ideální kombinace. LeBlanc se s časem 1:42 stal nejrychlejší celebritou za volantem Kie Cee’d v soutěži hvězda v autě za rozumnou cenu.

„Jako blázen do aut a fanoušek Top Gearu jsem poctěn a nadšen tím, že jsem součástí nové kapitoly této ikonické show,“ okomentoval LeBlanc oficiální nástup do týmu pracujícím na novém Top Gearu. LeBlanc si navíc práci pro Top Gear již vyzkoušel, v lednu uváděl speciál připomínající ty nejlepší závody dosavadního týmu pořadu, který se vysílal na BBC America.

„Matt je dlouholetý petrolhead a já jsem nadšen tím, že se připojí k Top Gearu. Předvádět naše nejbláznivější nápady na obrazovce je naše práce snů a já vím, že budeme debatovat o nápadech na některé epické roadtripy,“ tvrdí k jmenování LeBlanca moderátorem Top Gearu jeho nový kolega Chris Evans. Ten rovněž slíbil, že se již brzy dozvíme více o připravované nové sérii, která se bude vysílat ještě v letošním roce. Oznámeni mají být i další členové týmu...

Jmenování LeBlanca novým moderátorem Top Gearu je překvapením, jeho jméno s novou show totiž dosud nebylo vůbec spojováno. Místo toho se v poslední době hovořilo o tom, že Evans bude jediný stálý moderátor Top Gearu, kterého doplní speciální hosté podle tématu dané epizody. Spekulovalo se o tom, že by se po boku Evanse mohli objevit novinář Chris Harris nebo závodnice Sabine Schmitz.

Poslední zprávy o natáčení nové verze Top Gearu navíc nebyly příliš pozitivní. Britské tabloidy psaly o tom, že Evans nezvládne mluvit a řídit v jeden čas, což je při natáčení automobilového pořadu zásadní dovednost. Hlasy tvrdící, že Evans na práci moderátora Top Gearu zkrátka nemá, ještě zesílily poté, co byl vyfocen, jak patrně zvrací po ostré jízdě s Audi R8. Evansovi se mělo udělat nevolno poté, co jej na okruhu svezla Sabine Schmitz.

David Bureš
Diskuze (12)
5. 2. 2016 12:21
Re: Logicka volba z hladiska globalneho trhu
Jenomže tohle není nová neznámá autoshow, tohle už je zaběhlý světoznámý formát, souhlasím spíš s tím, že globální "Joey" je lepší volba, než trio neznámých moderátorů.
5. 2. 2016 12:03
Re: Logicka volba z hladiska globalneho trhu
Nesmysl, kdo znal Jeremyho, když TOP GEAR začínal? A dneska je to světová superstar....
Spíš si nedokážu představit, jak si rodilej američan bude libovat v britském humoru, který byl pro TG typický...
4. 2. 2016 18:43
Re: TG
Tak to já taky. Uvidíme podle prvních dílů, jestli se změna povedla ;-)
Avatar - habanero1
4. 2. 2016 14:59
Re: Jeremy
Tak jeho show bude taky epic na amazonu :-) ale tohle by mohla být taky dobrá sranda, ale prostě to přijde o ten anglický humor, řekl bych
Avatar - Dylan McKay
4. 2. 2016 14:54
Re: ale jo
Je :yes: