Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Co budete dělat v sobotu? My pojedeme destrukční derby!

Martin Machala
Diskuze (5)
Máme pro vás tip na víkend. Zajeďte se mrknout v sobotu do Dobrovic, kousek od Mladé Boleslavi. Jede se tady docela zajímavý závod.

Je to už pátý ročník téhle akce, oficiálně se to celé jmenuje Chibuk Destruction Derby a start závodu je plánován na půl desátou. Finálové jízdy pak proběhnou v pět odpoledne.

Uvidíme, jestli se do nich probojuju i já, čeká na mě speciál Škoda Felicia! Speciální tedy moc není, ale i tak se strašně těším. Však se mrkněte na video, mohla by to být docela sranda. Popravdě, moc nevím, co od toho čekat, ničeho podobného jsem se nikdy nezúčastnil, ale proč to nevyzkoušet?

Video se připravuje ...

Navíc, když se jedná o dobrou věc. Kromě toho, že se u soubojů osmdesáti „speciálů“ snad dobře pobaví pár tisíc lidí, část výtěžku půjde Petře Koudelkové, která bojuje s nemocí motýlích křídel. Doufejme, že to bude dost na to, aby si mohla dovolit ozdravnou dovolenou.

Akce je to typicky rodinná, nebude chybět bohatý doprovodný program (dětská zóna se skákacím hradem, drift show nebo vyhlídkový let vrtulníkem). Takže tuto sobotu, start od půl desáté!

Martin Machala
Diskuze (5)
9. 6. 2017 05:06
Destrukční derby...
...tu už redakce více méně předvádí. Podle umu s jakým destruujete ACZ, byste měli ukázat slušný výsledek i jinde. :yes:
Avatar - Floyd
9. 6. 2017 00:12
Re: Ptáte se kde budeme v sobotu?
Já jdu taky na Legendy. Btw, není to akce, o které jsem zde žádnou pozvánku/info neviděl, nebo se pletu?
Avatar - Đawson
8. 6. 2017 23:51
Re: Ptáte se kde budeme v sobotu?
A to ja se chibuk podivam >:D
Avatar - beibej
8. 6. 2017 20:32
Ptáte se kde budeme v sobotu?
No já budu na Legendách >:D