Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Další reklamní rýpnutí do Tesly, krátkým spotem tentokrát provokuje Cadillac

Stanislav Kolman
Diskuze (34)
Tesla se v poslední době stává terčem reklamních kampaní ostatních automobilek. Nejinak je tomu u nového autonomního systému Cadillacu.

Video se připravuje ...

V posledních týdnech jsme mohli zaregistrovat hned několik billboardů, které se opírají o společnost Tesla, respektive jejího šéfa Elona Muska. Audi na reklamních plochách propaguje elektrické SUV E-Tron se sloganem „Musk-Have“. Odvážné tvrzení, vzhledem k tomu, že jsme auto na ženevském výstavišti viděli jen pod vrstvou maskování.

Příležitost poměření se s americkou automobilkou využil i Hyundai, když před nedávnem odhalil světu elektrickou Konu. Crossover na billboardech doprovází slova „Your turn, Elon.“, ne náhodou jsme je mohli vidět v blízkosti ženevského výstaviště během autosalonu.

Nejnovějším spotem je reklama Cadillacu na poloautonomní systém Super Cruise. Řidič CT6 tu projíždí kolem Tesly, následně dává ruce pryč z volantu a užívá si autonomní jízdu. Tvůrci pak popiskem dodávají, že jde o první opravdový autonomní systém pro dálnice, který nevyžaduje ruce řidiče ve střehu.

Stanislav Kolman
Diskuze (34)
Avatar - white label
20. 3. 2018 20:11
Re: Tesla jede
Píšeš ty, takže počítá se to tak podle tebe?
Avatar - white label
20. 3. 2018 20:08
Re: Nekdo si honi triko
Vážně? A kolik % (ze všech aut na světě) aut , v době této smrtelné nehody, řídili živí řidiči a kolik % jich bylo v provozu s autonomním řízením? Až bude mít cca 50% všech aut na světě autonomní řízení, pak můžeme přímo srovnávat, kdo/ co je v průměru bezpečnější.
Nehledě na trestněprávní odpovědnost auta bez řidiče.
20. 3. 2018 20:00
Re: Nekdo si honi triko
Tak, že to zaplaťpánbůh, po tomhle incidentu, nikdo dál nepustí...
Avatar - Blue Sun
20. 3. 2018 13:49
Re: Je
Tak dobře, my už ten Cadillac necháme být...
Avatar - Blue Sun
20. 3. 2018 13:49
Re: Nekdo si honi triko
Děkuji za doznání. Více nepotřebuju.