Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: už jste někdy zůstali viset na silnici?

Tomáš Votruba
Diskuze (135)
Přihodilo se vám někdy to, že se váš vůz stal nepojízdným a zůstali jste "viset" někde na silnici? Jak jste takovou situaci řešili? Žádali jste někoho o pomoc? Vyšli vám ostatní řidiči vstříc?

Přihodilo se vám někdy to, že se váš vůz stal nepojízdným a zůstali jste "viset" někde na silnici - například kvůli poruše auta? O co přesně šlo? Co jste dělali? Nebo vám mohlo třeba jen dojít palivo. Jak jste takovou situaci řešili? Žádali jste někoho o pomoc? Vyšli vám ostatní řidiči vstříc, zastavil vám někdo? Nebo jste museli volat asistenční službu či kamarádům? Co si myslíte o vstřícnosti řidičů na silnici?

Můžete do diskuse napsat klidně i nějakou kuriozní historku. Dnešní sobotní téma je otevřené všem příspěvkům na téma: "Auto mi přestalo jet, zůstal(a) jsem na silnici."

Tomáš Votruba
Diskuze (135)
2. 7. 2006 13:46
Re: INFARKTY NEBRAT
Tys fakt zabedněnej. Proto, že jsem zahájil diskuze o třídách, je mám jako prioritu? Alessio... to je směšné. >:-[]
2. 7. 2006 13:44
Re: INFARKTY NEBRAT
>:-[] >:-[]
2. 7. 2006 13:17
Re: INFARKTY NEBRAT
Máš mylnou představu o celám autosvětě. Neumíš to zatím pojmout do hlavy. Nemáš vědomosti ani zkušenosti. Tak se tiše soustřeď na to, co chystá Marko. Pak se mu tam můžeš omluvit. Pochopí to.
2. 7. 2006 12:53
Re: INFARKTY NEBRAT
Proč ten extrém - nejdůležitější? Je to "jen" základ. Ovšem bez jeho znalosti se těžko v autosvětě můžeš pohybovat. Nemusí tě to zajímat. Ale neměl bys být tak nevzdělaný (jako jsi to právě potvrdil po GM) abys házel Markovu profesní náplň do pytle s odpadkama :no:
2. 7. 2006 12:49
Re: já ještě nevisel
Tlačíš to ze sebe jak zácpu. Jen zírám, co můžeš napsat aby sis nějak udržel tvář... místo abys tu napsal, že sis neuvedomil souvislosti a píšeš blbosti. Jo, jo, máš prvadu, když ti praskne ve 160 přední náprava, je to blbý. Nikoho ale takového neznáš, viď. Nechme toho. Tvé dětské postoje v některých věcech by mě opět dovedly k větám, které bys těžko trávil. Dobrá rada - piš o tom, o čem něco víš.