Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Doporučujeme: Hity týdne 14/2014

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Které články a videa se vám minulý týden líbily nejvíce? Zde je přehled tří nejčtenějších.

Minulý týden na Auto.cz vyšlo 125 článků s novinkami a videi.

Přinášíme vám seznam těch, které mezi nimi vzbudily největší zájem. Které novinky a která videa oslovily největší počet čtenářů? Podívejte se na krátkou rekapitulaci.

Polystyren má většina z nás spojený zejména se zateplením budov. Jeho využití je ale i jinde, kupříkladu v silničním stavitelství. Na rozdíl od vyspělého světa si však cestu do podloží našich silnic či dálnic pořád spíše hledá.

Dříve nebo později žárovkové světlomety zmizí z aut. O kolik jsou lepší xenony a diody? A jsou přínosnější i pro běžného uživatele?

Americký seriál Knight Rider, jehož hlavními hrdiny jsou Michael Knight a upravený Pontiac Firebird Trans Am, tzv. KITT, jistě znají i čeští diváci. Replika mluvícího černého automobilu je nyní na prodej, vůz v minulosti vlastnil sám David Hasselhoff, představitel hlavního hrdiny seriálu.

Richard Hammond v jednom z dílů motoristického pořadu Top Gear prohlásil, že nabourat Ferrari je stejné, jako nakopnout králíčka. Prostě se to nedělá. K čemu však přirovnat nehodu Lamborghini Aventador?

Skutečně nápadité video k uvedení modelu WRX STI pojala automobilka Subaru jako upoutávku k filmu The Ride of Her Life. Zápletka je přitom klasická – otec, shodou okolností šerif v malém městě pravděpodobně kdesi v Texasu, nemůže za žádných okolností uhlídat svou atraktivní dceru, kterou přitahuje „drsňák“ v modrém STI. Na co nepomůže domluva, řeší zbraně, ovšem pouze jako nástroj k zastrašení.

Řidiči rallyeových vozů jsou povětšinou mistři svého řemesla, ale jak říká klasik - i mistr tesař se utne. Přinášíme přehled některých hrůzostrašných bouraček za minulý a letošní rok a průjezdů krkolomnými pasážemi.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)