Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Doporučujeme: Hity týdne 23/2014

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Které články a videa se vám minulý týden líbily nejvíce? Zde je přehled tří nejčtenějších a nejsledovanějších.

Přinášíme přehled článků a videí, které minulý týden vzbudily největší zájem. Které novinky a videa oslovily největší počet čtenářů? Podívejte se na krátkou rekapitulaci.

V každém automobilovém segmentu můžeme najít řadu výjimečných modelů, které stojí za pozornost. Existují však vozy, jež představují vzory hodné následování. Které to jsou?

České zastoupení automobilky Hyundai čelí vzdoru ze strany svých prodejců. Těch je u nás aktuálně 47, přičemž 21 z nich vstoupilo do nově vzniklé Asociace autorizovaných prodejců a opravců automobilů značky Hyundai. Důvodem je nesouhlas s novým firemním kodexem, který klade na prodejce zbytečně vysoké nároky a až absurdně vysoké sankce za vcelku malá nedopatření.

Zajímavá místa k navštívení po cestě na Jadran a v rakouských Korutanech. To vše najdete v letošní příloze.

Není tomu tak dávno, co se prakticky každý měsíc objevovaly na internetu zprávy o novém voze dubajské policie. Za poslední rok jich stihli strážci zákona nasbírat spoustu a každé se pyšní mnoha superlativy. Lidé z nich mají respekt, fotí se s nimi a fotografie sdílejí na sociálních sítích.

Hlavní hvězdou nejnovějšího videa týmu Petrolicious se stalo Porsche 911 Carrera 2,7 RS z roku 1973, jehož majitel o něm říká, že je kouzelné.

Švédská automobilka Volvo se spojila s renomovaným britským výrobcem audio vybavení Bowers & Wilkins. Cíl spolupráce byl jasný – navrhnout jeden z nejlepších audio systémů v automobilovém světě.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)