Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

New York 2011: Autosalonová fotogalerie

Diskuze (22)
Po čínském autosalonu v Šanghaji nabízíme virtuální prohlídku autosalonu v New Yorku.

Sláva New Yorku vedle Šanghaje bledne. Akce, jejíž tradice je 111 let dlouhá, se velikostí nedokáže vyrovnat čínskému svátku automobilů. A tak jako Čína přebrala od USA žezlo největšího automobilového trhu, stejným způsobem se přesouvá zájem automobilek.

Tedy ne, že by novinek bylo pomálu. Jen si velké značky nechávají ty nejzásadnější pro souběžně pořádanou akci v Číně a na New York zbývají místo nových generací facelifty a také premiéry lokálního charakteru.

Autosalon je to velmi malý, projít ho zabere zhruba hodinu – je to snad menší než v Praze. Žádné autosalon babes v New Yorku nejsou, tu jedinou si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

Autosalon je rozdělen na dvě patra, přičemž v horním patře jsou hlavně osobní vozy, v dolním patře trucky a SUV. Značky jako například BMW nebo Mercedes-Benz mají proto souběžně dvě expozice.

Foto a text s přispěním Jana Markoviče

Diskuze (22)
Avatar - Rubb
23. 4. 2011 16:17
Re: Pořádné káry
Ty trucky??? :-| Pořádnej Truck vypadá jinak... tohle jsou maximálně baby trucky :*)
23. 4. 2011 14:07
Re: Žádné baby kolem aut. Paráda!
Já taky nikdy nechápal kombinaci ženy a auta. Oboje je pěkné a může to chlapovi přinést radost, ale dohromady to nepatří. Akorát zaclání a odvádí pozornost :-!
Avatar - R32
23. 4. 2011 08:36
Japan
Tak neviem, Japonci tam predvádzajú dosť divné kúsky, Lexus s nezdareným narubovaným tuningom CT 200h a štúdiou LF-Gh ktorá akoby (hlavne zozadu) bavoráku 7-er z oka vypadla... Honda resp. Acura kreatúry ktoré akoby nevedeli ako ďalej (dizajnovo), Nissan Murano Cabrio ďalšia obluda, Nissan Versa akoby Thalii z oka vypadla ;-\ Ešteže tam boli EU a USA klasiky ktoré človeka ukľudnia... :-)
22. 4. 2011 23:29
MINI KISS
[odkaz]
21. 4. 2011 22:15
Re: Žádné baby kolem aut. Paráda!
BAN! >:-[]