Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jak velký idiot někdo musí být, aby jezdil takhle? Důvod vás asi nepřekvapí

redakce AUTO.CZ
Diskuze (37)
Mladík ve středu ráno ujížděl policistům, riskoval zdraví ostatních účastníků provozu a nakonec havaroval. Důvod jeho chování vyplaval na povrch brzy po zadržení.

Když jsme včera psali o novém vyhledávacím zařízení, které v současné době testuje americká policie, netušili jsme, že se tak brzy objeví případ z českých silnic, kdy by se dalo použít. Situace, kterou dokumentuje záznam z kamery policejního auta, se odehrála středečního rána v Praze. Řidič saabu nakonec strážcům zákona neujel, ujížděl však jako o život.

O případu informoval Týdeník policie. Podle uvedených informací na sebe řidič sám upozornil tím, že nebyl připoután bezpečnostním pásem. Když policejní hlídka použila výstražné světelné signály k zastavení, začal řidič ujíždět a svým bezohledným chováním ohrožoval nejen sebe, ale také ostatní účastníky silničního provozu. Hlídky jej sledovaly do ulice Do Koutů, kde řidič havaroval a dal se na útěk. Marně. Nakonec skončil s pouty na rukou a strážníkům sdělil, že má vyslovený zákaz řízení a je v podmínce. Není pochyb o tom, že právě tohle byly důvody jeho jednání.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (37)
Avatar - Floyd
4. 2. 2017 12:23
Re: Nejotřesnější...
>:D >:D >:D Snad chtěný >:D >:D >:D
Avatar - Floyd
4. 2. 2017 12:23
Re: MP a zastaveni vozidla
Souhlasím s tebou a divím se těm co pořád proti MP prudí. Já ani s jedněma dosud neměl žádný výstup, když se chováte slušně, taky se chovají slušně. A je to orgán, a ten se musí poslouchat, nevím co na tom někdo nerozumí a pořád rozporuje. Třeba jako tento pán (video je sice starý, ale pořád aktuální): [odkaz]
Avatar - Floyd
4. 2. 2017 12:19
Re: OT: Nové redakční koště
Myslím že nějakej ocásek to určitě bude, vsadím na to klidně ten svůj >:D >:D >:D

Sbalit kufry? Ano, jiná možnost už není, kleslo to tady na úplný dno. Machala kdysi výstavní web parádně zazdil, dát mu funkci vedoucího byl "super" nápad >:D >:D >:D

V této sestavě nemá koule nikdo. Tým je tak silnej, jak silnej je jeho nejslabší článek. Tady máme na to poslední místo víc kandidátů: Mička, Bureš, Fokt, Machala... Stačí si vybrat.

Inovace žádná (kromě moto rubriky, kterou stejně skoro nikdo nečetl), čtenost bídná (Jednička na webu? Už dávno ne, nyní jsme rádi i za trojku), úroveň úplně nulová, tématicky tápou, novinařině nerozumí, chyb v článcích jako maku...A tak by se dalo pokračovat ještě hodně dlouho, ale nechce se mi plejtvat písmenky a ztrácet s nimi čas. Schválně, kolik se najde těch co se mnou v tomto odstavci nesouhlasí? Těším se na dislike, počítám že dostanu obligátní tři redakční. :no: :no: :no:
4. 2. 2017 06:11
Re: OT: Nové redakční koště
Podobný bulvární ocásek, jakých je plná redakce Autofora?

Ano, jestli do tohoto bodu redakce ACZ dospěje, je čas sbalit kufry.

Pánům by měly opět narůst koule...
4. 2. 2017 06:08
Re: Nejotřesnější...
Ten nechtěný? >:-[]