Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jeremy Clarkson čelí kritice, stěžoval si na děti v letadlech

David Bureš
Diskuze (71)
Britský novinář Jeremy Clarkson nešel pro ostrá slova nikdy daleko. Naposledy to od něj schytaly děti.

Někteří britští rodiče si stěžují na novináře a moderátora motoristického pořadu Top Gear Jeremyho Clarksona. Nelíbí se jim jeho příspěvek na Twitteru, ve kterém si stěžoval na děti v letadlech.

Clarkson se na svém profilu na Twitteru zeptal: Kdy už si British Airways uvědomí, že děti patří do nákladového prostoru? Britský novinář již nevysvětlil, co jeho hněv při letu do Skotska způsobilo, můžeme pouze spekulovat, čím ho otravující dítě rozhněvalo.

Mnohým rodičům se ale tento tweet nelíbí. Justine Roberts ze serveru Mumsnet určeného pro rodiče deníku Daily Mail řekla: „Mnoho uživatelů Mumsnet doufá, že si British Airways uvědomí, že Clarkson patří do zavazadlového prostoru.“

Clarkson na kritiku reagoval dalším tweetem, ve kterém uvedl, že jeho děti začaly létat letadlem až poté, co se naučily chovat. To naznačuje, že mu během kritizovaného letu vadilo nějaké neposedné dítě.

K ožehavému tématu se vyjádřily i British Airways, když vydaly prohlášení, ve kterém tvrdí, že na palubách letadel vítají rodiny, a to včetně nemluvňat.

Jeremy Clarkson se rád ostře a sarkasticky vyjadřuje nejen k automobilům, ale i k aktuálním událostem. Například v roce 2011 o stávkujících proti důchodové reformě prohlásil, že by je zastřelil před očima jejich rodin. Zároveň ale ironicky ocenil, že během stávky byly londýnské ulice volné. Bývalého britského premiéra Gordona Browna zase označil za jednookého skotského idiota, čímž poukazoval na to, že nevidí na jedno oko.

David Bureš
Diskuze (71)
27. 5. 2013 14:16
Re: ok
Jezdit v civilizovanym svete autem dal nez 1200km muze jen masochistickej imbecil. V necivilizovanym svete (od Ase na vychod) bych nejel ani 800km. Jedine letadlo, v extremnich pripadech vlak. Kdybych si hral na hipika "i cesta je cil" tak rozhodne sam, aby netrpelo okoli ;-)
27. 5. 2013 14:08
Re: prestante litat s deckama
Deti do vyssi tridy v letadle nemuzou?
27. 5. 2013 11:08
Re: A S TOUHLE BOMBOU MŮŽEME...
S tým či môžeme Jezzu brať vážne si si trošku nabehol. >:D
[odkaz]
Avatar - Barrichello
27. 5. 2013 09:53
Re: A S TOUHLE BOMBOU MŮŽEME...
tentokrát s tebou opět vyjimečně souhlasím :yes: :yes:

Clarkson je borec
Avatar - gld
26. 5. 2013 17:13
Re: Ehm..
Pusti na plné gule hudbu a choď na týždňovú dovolenku. Riskuješ síce, že naštveš aj susedov, ktorí sú v tom nevinne ale za pokus to stojí. Ak je alternatívou sťahovanie sa..