Kamery do auta – nesmí ve Vašem voze chybět

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Kamery do Vašeho vozu se dají pořídit již za velmi výhodné ceny. Kamery s nočním viděním, HD záznamem či možností pořizovat fotografie si získávají na oblibě z mnoha důvodů, ať už jde o záznam cesty z dovolené či natočení škody při dopravní nehodě.

Hlavní přednosti kamer do auta

Kamery do auta jsou výtečným automobilovým doplňkem při cestě na dovolenou či nějaký delší výlet. Jednoduše můžete zaznamenávat Vaši cestu a okolí. Kamery jsou natáčecí, můžete tak snímat cestu před sebou i po stranách. Záznamy se ukládají na paměťovou kartu ve formátu AVI, pořízené nahrávky si tak jednoduše přehrajete na počítači.

Kamery do auta jsou ve vozidle uchyceny pomocí držáku s přísavkou na předním skle (podobně jako např. navigace). Manipulace je jednoduchá a ovládání si osvojíte velice rychle. Kamery lze samozřejmě i přenášet a pořizovat záznamy i mimo Vaše vozidlo.

Výhodou nejnovějších modelů je také osvícení pomocí LED diod, díky čemuž můžete zaznamenávat nahrávky ve tmě či lépe a kvalitněji natáčet ve špatném počasí, jako je šero či déšť. Kamery do auta disponují i funkcí nočního vidění, funkcí fotoaparátu s vysokým rozlišením, souvislým nahráváním až 5h v kuse, přehledným LCD displejem atd. Jistě oceníte i digitální zoom.

Rozhraní USB je samozřejmostí, proto můžete kameru spojit s počítačem či televizí a přehrávat si záznamy přímo na monitoru či televizi. Nebo jen vytáhnete paměťovou kartu a vložíte do Vašeho osobního počítače.

Kameru lze používat i pro záznamy škodných události při různých nehodách a karambolech.

Kde kamery do auta pořídíte nejlevněji ?

E-shop Hobbyman nabízí celkem 12 modelů kamer od 1198,- !

Kompletní nabídku si můžete prohlédnout ZDE.

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly