Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna: Vymazlená limitka pro IAA

Michal Fokt
Diskuze (0)
Jak propůjčit svému už tak exkluzivnímu autu ještě více exkluzivity? Nechte si jej barevně a materiálově odladit u renomovaného módního návrháře. Jediným problémem je, že se vám pak málem nevejde jeho označení na jeden řádek.

Říká vám něco jméno Ermenegildo Zegna? Nevadí, zákazníkům značky Maserati určitě ano. Tento italský módní dům, zaměřený na luxusní pánské obleky, šijící jak pro svou vlastní značku Zegna, tak pro konkurenci jako je YSL nebo Gucci, je ve svém oboru velmi respektovaný. A tak když Maserati zkoumalo další možnosti, individualizace módními návrháři, kombinace topmanažerského Quattroporte a Zegny určitě není náhodné.

Vzniklo tedy auto s předlouhým názvem Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition, které bude mít světovou premiéru příští týden na IAA ve Frankfurtu. Takže se pojďme podívat, jak to podle italské rodinné firmy čtyřdveřáku s trojzubcem ve znaku nejvíce sluší.

Jak můžete vidět, toto Quattroporte je lakováno speciálním platinovým odstínem, který díky velmi jemným hliníkovým pigmentům vyvolává efekt čistoty a fluidity kovu, jehož hloubka vynikne o to více, že má auto jako základ černou barvu. K tomu prý nejlépe padnou právě tato sedmipaprsková kola. Zbytek své kreativity Zegna už vrhnul na interiér.

Kabina se nese v teplých tónech kůže moka a šedé textilie se sametovým efektem, což reflektuje aktuální oděvní kolekce Zegna, takže při se při troše šikovnosti s autem perfektně sladíte. Všimněte si také specifického oblekového čalounění stropu, sloupků karoserie a slunečních clonek. To vše podtrhují dřevěné dekory s viditelnou texturou a palubní deska s hnědou horní částí a volantem a béžovou spodní částí.

Michal Fokt
Diskuze (0)