Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinka v nabídce Lancie: dvoubarevný Thesis

Libor Zezulka
Diskuze (120)
Lancii Thesis bude možné za příplatek pořídit v dvoubarevném provedení.

Lancia vozí na mezinárodní autosalony modely s dvoubarevnou karoserií delší dobu, do prodeje se dostal např. dvoubarevný Ypsilon, který nyní následuje luxusní Thesis. Za kombinaci základní světle šedé Palladio a tmavě šedé „Maserati“ zaplatí klient 2250 eur. V tmavě šedé budou vyvedeny přední kapota, střecha a víko zavazadlového prostoru.

Zbytek vozu zůstane světle šedý. Lancia bude nabízet dvoubarevné provedení modelu Thesis pouze ve spojení s vznětovým pětiválcem 2,4 litru o maximálním výkonu 136 kW a točivém momentu 330 Nm a výbavou Sportiva obsahující například 18palcová litá kola, bi-xenonové světlomety, Bose sound systém nebo navigaci.

Lancii Thesis může kromě vznětového pětiválce pohánět některý ze tří zážehových motorů. Zákazník na výběr mezi dvoulitrovým přeplňovaným pětiválcem s maximálním výkonem 136 kW, pětiválcem 2,4 litru s maximální výkonem 125 kW a šestiválcem 3,2 litru s maximálním výkonem 169 kW.

Libor Zezulka
Diskuze (120)
7. 4. 2008 14:50
Re: Lancia a Scorpio, Alfa a Omega
Tady musim souhlasit, jak s Thesis, tak se Scorpiem... Jeste bych mozna prihodil Alfa 166 a, ac o pul nebo celou generaci starsi, Citroen XM.
25. 2. 2007 16:45
Designova extase
Thesis je dle meho nazoru nejkrasnejsi auto soucastne automobilove produkce. Proste dokonaly design na tema luxusniho sedanu od Lancie. Videl jsem ji mnohokrat ale porad se za ni rad otocim. Je to proste auto, ktere se rodi jednou za ctvrt stoleti. Byt tam agregat na posvozku z quattroporte, tak by to byl v pravde aristokrat z kruhu nejvyssich :-! a ty dve barvy... To je jen ona povestna tresinka na dortu.
24. 2. 2007 22:02
Re: Lancia a Scorpio, Alfa a Omega
Koupil bych jí i v porovnání s čímkoli jiným v téhle kategorii... :o) Originální, tak trochu retro a na silnicích ji , narozdíl od "bezvadně zpracované" německé konfekce, není vidno... Ano. Jasná volba. Thesis. Možná bych ještě uvažoval o Alfě 166, nebo dejme tomu Vel Satisu... ale ten je trošku o něčem jiném....
24. 2. 2007 20:00
Re: Lancia a Scorpio, Alfa a Omega
Tohle je hodně dobrý :yes: :yes: :yes:
24. 2. 2007 19:54
Re: provokatívna otázka
samozřejmě myslím rozumný propad ceny nového vozu... ;-)