Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Parkovací videoseriál (5. díl): Je-li to možné, prosím obraťte se

David Bureš
Diskuze (4)
Otočit se do protisměru? Žádný problém. Nebo snad ano?

O ženách za volantem se traduje mnoho vtipů. Následující video může tyto předsudky jen podpořit. Za volantem Citroënu C3 minulé generace na následujícím videu sedí opravdu žena. A radit jí mohla další žena, ta na místě spolujezdce.

Takovou situaci jste již určitě zažili. Na silnici před vámi se něco stane a vy se rozhodnete otočit se do protisměru a jet jinou trasou. Takové otočení může trvat jen pár sekund, ne však v tomto případě.

Na celé situaci je zvláštní už fakt, že na začátku snímku již stříbrný Citroën stojí uprostřed silnice. Jeho otáčení tak možná trvalo delší dobu, než jaká je na následujícím videu zachycena.

Za dobu, než se malý francouzský hatchback otočí, se za ním otočily tři vozy, a to podstatně delší. To ukazuje, že otočit se na této silnice není tak složité.

Řidička si ale své otáčení podstatně prodloužila. Opatrně točila volantem na jednu stranu, následně zase na druhou. Dlouho se také rozhlížela, aby nenacouvala do zdi, nebo nenajela do okolních svodidel.

Na omluvu dodejme, že se třeba jen kochala scenérií Budapešti, kde se celá situace na břehu Dunaje v roce 2009 odehrála.

David Bureš
Diskuze (4)
18. 7. 2011 00:21
sebrat papíry!
Tohle bych do provozu vůbec nepouštěl :-O ;-\
17. 7. 2011 21:05
co to ???
Tak shlédnutím tohoto videa jsem si totálně zkazil nedělní večer 8-s
17. 7. 2011 17:47
jak může mít autoškolu?
a ještě to ťukla, joj, to jsou problémy.