Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Pětkové BMW 2005: M paket a vylepšená výbava

Ladislav Čermák
Diskuze (17)
Pětkové BMW je pro nový modelový rok díky několika novým prvkům extra výbavy opět o něco atraktivnější.



Mimořádně úspěšné jsou cenově výhodné sady sportovních úprav, nabízené pod komerčním názvem „M-Paket“ a zahrnující upravený podvozek a vylepšený exteriér i interiér vozu. Logickým krokem tedy bylo ji nabídnout i pro současnou Pětku (E60) a ta tedy bude od září k mání s 18“ litými koly s dvojitými paprsky a pneumatikami šíře 245 mm, o 20 mm sníženým přitvrzeným podvozkem a aerodynamickým kitem (přepracované oba nárazníky a prahové nástavce). Bydlení uvnitř zpříjemní antracitové sportovní sedačky s dofukovatelnými bočními oporami, potažené kombinací látka a kůže Flashlight/Walknappa (pro 545i kůží Dakota), antracitové čalounění stropu a sportovní kožený volant, který bude k mání i samostatně. Pomyslnou tečkou bude obložení přístrojové desky hliníkovými panely a opěrka levé nohy s prahovým obložením ze stejného materiálu a s logem „M“.

To vše je k mání za následující ceny:

520i, 525i, 530i, 525d, 530d: 152.650,- Kč

535d: 136.230,- Kč

545i: 113.260,- Kč

To není vše, zářím (a pařížským autosalonem) počínaje, bude palubní televize v Pětce schopna přijímat i digitální signál a navigační systém Professional již není součástí paketu s lepší klimatizací, nyní je k mání samostatně, což lze u takto drahého doplňku jen uvítat. Kdo si objedná kombinaci výše zmíněné navigace s telefonem Professional, nebude již muset platit za zpřístupnění internetového portálu BMW Online. Bude také moci jeho služeb, spolu s telematickým servisem BMW Assist, využívat po prvních 6 měsíců bezplatně.





reklamní sdělení:

… více o automobilech BMW se dozvíte na www.renocar.cz. Konkrétní ceny, technické specifikace, doplňkovou výbavu a zajímavou nabídku skladových vozů najdete na stránkách smluvního partnera BMW AG fa. RENOCAR BMW.

Ladislav Čermák
Diskuze (17)